-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
-
Alex kettő
csendes tag
válasz
SkoDani #19158 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Korábban már megvizsgáltam a csati belsejét erős nagyítóval (órás lupe) és úgy láttam, hogy csak a csati alján lévő műanyag van összekaristolva.
Most gondoltam, miért ne próbáljam megtisztítani, hátha a belső csati mögötti kis résben kosz van. A YT-on több videó is van mivel, hogyan. Kiderült, hogy a karcos műanyag valójában összetömörödött szösz.
Valóban jó sok kijött belőle. Ezt egy műanyag salátás doboz tetejéből kivágott, kihegyezett lapocskával csináltam, majd átváltottam egy kalapáccsal kilapított gombostűre, amivel a vékonyabbik résből még sikerült kikaparni szemetet. Vigyázni kell, mert a sima gombostű nem megy be a vékonyabbik résbe és az erőltetéstől letörhet a belső csatlakozó.
Szóval most tényleg jó, az USB dugó stabilan bekattan a helyére.
Még egyszer köszönöm szépen az inspirációt. -
DrKapocs
őstag
válasz
SkoDani #19157 üzenetére
Tiszta telepítéssel feltennék rá a helyedben egy miui8 global dev romot. Egyetlen általad említett problémával sem fogsz találkozni. Nálam a mai SOT 4 óra 1 perc volt, szóval az 1 éves, utólag vásárolt akkum hozza a gyári értéket. Több is lehetne, de 3G, állandó wifi vagy adat, messenger, viber, szóval lenne még benne több is. Nekem a 6.11.10-es global nagyon bejött, nem frissítettem azóta. Nálam hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest