- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Disque
aktív tag
válasz
Alex kettő #19614 üzenetére
Nem azért de ezek a telefonok mind nagyobbak fizikai méretre mint amit Adamsky linkelt, kivéve persze az MI2/S. Az, hogy a kijelző nagyobb szerintem csak előny, ha a fizikai méretei közel ugyanakkorák.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Alex kettő #19613 üzenetére
Tepsi?! Már megbocsáss, de te mit nézel?
Aquos R2 vs. Mi 2s
131 x 64 x 9.3 mm vs. 126 x 62 x 10.2 mm -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Alex kettő #19611 üzenetére
Szerintem egy olyan készülék, amire egy Mi2 tulaj vágyhat: méret, tudás ...
Sokan - vagy szinte mindenki - aki váltott kényszerűségből nagyobb készülékre ment. Én pl. P10-et használok, de egy ilyesmi méretű készülékre bármikor (vissza)váltanék.
.. hát, így kapcsolódik ide. -
HornedReaper
senior tag
válasz
Alex kettő #19475 üzenetére
Mi2-ben van barométer?!
-
DrKapocs
őstag
válasz
Alex kettő #19478 üzenetére
2,9 mega, de persze, ahogyan gondolod.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Alex kettő #19475 üzenetére
Én a barometer monitort (Adolfo Bulfoni a fejlesztő - így talán könnyebb megtalálni) használom. Ez egy kis widget. Állítható a refresh time (nálam ez 1 óra), a kijelzett periódus (3 nap), és manuálisan is kalibrálhatsz. Ez nálam azt jelenti, hogy +12 mbar-t adjon hozzá a szenzor értékéhez és akkor hajszálpontos lesz. Kis grafikon van, history. Egyszerű, kicsi, tökéletes. Szebb biztos van tőle, jobb nincs.
Ui: tudom, századrangú, de a Redmi 4 Prime-ból nagyon hiányzik a légnyomás mérő szenzor számomra. Hozzászoktam, figyeltem, jópofa, nőtt, csökkent, ezért fáj a fejem, stb.
-
Lordus
senior tag
válasz
Alex kettő #19421 üzenetére
4 éve dev rom van a telefonomon, és nem szoktam frissíteni, pont ez a gondom!
általában fél év után frissítek, most sajnos nem jól jött ki, mert a legutolsó 3 rom sz@r.
visszafelé nem lépkednék, hiszen egy 8-as felrakásával mindenem megint elvész, nincs időm 3 óra alatt újra belakni a telefont. ezért várom, hogy orvosolják ezt a rohadt wifi hibát!teccik érteni?
szerk: ha visszalépnék, akkor csakis v5-re!!! na az mindenben kielégítette az igényeimet...
-
Lordus
senior tag
válasz
Alex kettő #19394 üzenetére
talán azért, mert nem működik a wifi és én naiv azt gondolnám, hogy ez van olyan fontos fícsör, hogy egy hét alatt lehessen orvosolni????
-
fo_di
őstag
válasz
Alex kettő #19366 üzenetére
szerintem gugli naptárban tudsz kézzel állítani ennél több értesítést is, legalábbis az anrdoidos gugli kliens (a hivatalos, gugli által kiadott) enged 5-öt hozzáadni, és a weboldalon is ennyi megoldható
-
fo_di
őstag
válasz
Alex kettő #19364 üzenetére
berakod elsejére egy nappal korábbi értesítéssel?
-
egyedije
csendes tag
válasz
Alex kettő #19337 üzenetére
Egen csak az nincs a közelemben.
Rendelni meg csak úgy nem akarok.
Hátha valaki tudja a tutit.Sputyi70 ?
-
Lordus
senior tag
válasz
Alex kettő #19324 üzenetére
inkább, de én sajna az 5 alattit is kizártnak tartom...
-
Karavik
veterán
válasz
Alex kettő #19317 üzenetére
25k ?
-
törölt tag
válasz
Alex kettő #19306 üzenetére
-
Karavik
veterán
válasz
Alex kettő #19294 üzenetére
Csak Updater app-ból betallózod a letöltött zip fájlt és kész, vagy közvetlenül TWRP telepíted...mindegy. Beállítások, adatok megmaradnak...
-
Alex kettő
csendes tag
válasz
Alex kettő #19293 üzenetére
Ez a leírás jó? Elég, ha a frissítés progiban megadom a letöltött zip fájlt és megcsinálja a frissítést?
-
Nerazzurri95
tag
válasz
Alex kettő #19261 üzenetére
Mert már az 5. akkumat használtam el
Nálam valahogy sosem váltak be sokáig, pedig sokfélét próbáltam. Például vettem olyat is ami itt egy kollégának tökéletesen bevállt, ugyan attól a sellertől, ugyan az az akku nálam alig bírta. Lehet más gond is volt ott, mert az összessel piszkosul hevült a telefon. Meg egyre kevésbé bírta a multitaskot is, 2 app között váltogattam, akkor is bezáródtak a háttérben... Szerettem de a vége felé sokat is morogtam már miatta. De ezek lehet csak az én használati szokásaim miatt voltak.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Alex kettő #19246 üzenetére
Megérkezett a NOHON. Valóban, érzetre is jobban összerakott, mint a legutóbbi "eredeti narancssárga gyári akku". Az szánalmasan gyenge, 1 nap állandó repülő üzemmód mellett, amit bír. SOT meg sem közelít a gyári szintet. De végülis stabil volt, nem kapcsol ki vele a telefon. Szóval NOHON... jól összerakott, pontosan illeszkedik. 2050 mAh-nak írja a papír, a telefon 1930-at ír. CPU-Z 2000-et. Ami a lényeg, hogy hőmérő van benne, SOT rendben van, hozza a gyári értéket. Köszönöm a tippet!
-
DrKapocs
őstag
válasz
Alex kettő #19242 üzenetére
Köszönöm szépen, beneveztem egyre.
Nézegettem máshonnan is "original"-t, de igazából mind narancs sárga és a képek alapján mind egyforma. Többnyire ugyan azokat a képeket használják. Ez legalább nem hirdeti, hogy eredeti. Nem is bánnám, csak legyen normális. Nekem navigációra kell, ott azért a hőmérő kritikus szerintem. A hőmérő nélkülit pedig megreklamáltam, tartaléknak meghagyom, a partial refund is több, mint a semmi. Ma azért kipróbáltam egy 50 km-es úton, hűvös volt az idő is, a levegő is ment rá. Nem volt gondja, nem melegedett túl.
-
ginola
addikt
válasz
Alex kettő #19244 üzenetére
A Nohon márkára.
Nokia,Siemens, Ericsson, Motorola telefonokhoz is lehetett kapni ezt a márkát, nem győzött meg. Ha visszaolvasol volt, aki Nohont rendelt, de nem volt megelégedve vele a fórumon. -
ginola
addikt
válasz
Alex kettő #19242 üzenetére
Ezek az akkumulátorok nem a minőségükről híresek, pár hónap alatt elhaláloznak, tapasztaltam!
DrKapocs
Másoknak is ilyen érkezett, érdemes megnéznem milyen képeket töltöttem fel, ami nekem érkezett.
Azóta is használom, hozza a gyári akku fiatalkori értékeit.
Abban egyetértek, hogy nincs védelem, ha energiaigényes feladatra használod, akkor az rizikós lehet.
Nekem Pápa-Lillafüredet navigálta végig gond nélkül. -
SkoDani
csendes tag
válasz
Alex kettő #19160 üzenetére
Nagyon szívesen! Örülök, hogy nálad is bevált
-
SkoDani
csendes tag
válasz
Alex kettő #19156 üzenetére
Próbáltad már alaposan kipucolni a foglalatot a telefonban? Nekem volt benne vagy "2 zokninyi" szösz meg kosz
gombostűvel kikapirgáltam belőle mindent, elpucoltam addig folyamatosan kicsúszott belőle, hozzá se lehetett nyúlni töltés közben, azóta meg olyan mint új korában..
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Alex kettő #19073 üzenetére
Köszi, közben én is ráleltem (frissítettem is a link-en lévő képet).
Viszont a közelség szenzorom nem müxik. Ebből újabb szétszedés lesz. Fenébe... -
DrKapocs
őstag
válasz
Alex kettő #19025 üzenetére
Nekem a 2/16-os verzió van, ami ugye 8 megapixel. Ebben nem lehet felbontást állítani, csak képminőséget. Megkockázatom, hogy a 2/32-es verzióban sem. Egyébként miért lenne jó Neked mondjuk egy 3 megapixeles vagy VGA kép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Autós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest