Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Lordus #14410 üzenetére
Különös teendőd nincs.
1. Letöltöd a V6L-t. Ha kínai-angol verziód volt fenn, akkor az en.miui.com oldalról töltsd le...
Hoppá, hoppá, akartam adni neked konkrét linket, de a Xiaomi leszedte az oldaláról a V6L-t; tegnap pedig fenn volt. Ma újra csak a V5-ös van fenn. (Itt)
Ha nagyon vágynál rá, fel tudom tölteni, megvan a gépemen, de hidd el, egyelőre nem véletlenül szedték le.Megj: Szóval lehet engem szidni, hogy elégedetlen vagyok és károgok, de nem gondolnám, hogy a Xiaomi véletlenül, jókedvéből vette le az oldaláról a romot és tette vissza a régi V5-ös linket... még egyszer mondom, tegnap fenn volt, innen töltöttem le. Gyanítom ennek nem az 5 perc alatt megoldható Google play probléma volt a fő oka, mert aki az angol-kínai romot használja, az simán felnyomja a google installert (120 helyen fenn van az angol oldalon) és pillanatok alatt frissíthet... a rom méretével a kínai-angol rom esetében nem volt gond.
Ha a multilang V5-ös van fenn a telefonodon, akkor értelemszerűen multilangot töltsd le a V6L-ből.
Ha a kínai V5 van fenn és multilangot szeretnél a V6L-ből, akkor szerintem a MiFlash szükséges lesz (régebben a V5 angol-kínairól a V6KK multilangra történő frissítés esetében szükséges volt, szerintem most is kell a V6L-nél, de ezt nem próbáltam).2. Ha letöltötted a V6L-t akkor nevezd át a letöltött állományt update.zip -re és másold fel a telefonodra.
3. Ezután belépsz a MiRecovery-be, ott pedig kiválasztod az install parancsot.
4. Egy darabig frissít és előbb-utóbb indul a V6L.
5. Minden programod (beállításokkal együtt), filmed, zenéd, képed, stb. megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Interactive Brokers társalgó
- Bitcoin topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gmail
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest