Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • arn

  nagyúr

  ausztriaban ugyanoda soroljak, ahova a kerekpart... tehat mehetsz vele kerekparuton, es kozuton. sima rollerrel viszont csak jardan (masik ketton nem). bringaval sem eppen veszelytelen a tobbsavos (villamosos) uton kozlekedni, egy ilyen lelekveszton a nem tul hatekony fekevel, magas sulypontjaval es az apro kerekekkel kifejezetten eletveszelyes (plane gyakran megfelelo vilagitas es buko nelkul).

  igy nagyvarosba ezzel kb le is gyilkoltak az ertelmet... pedig jo lenne, de csak a sima rollerrel kapod meg azt a szabadsagot, amit a bringaval nem. tehat, hogy mehetsz jardan, felviheted tomegkozlekedesre, etc.

  becsben epp par honapja terjedtek el a kolcsonozheto bringakhoz hasonloan a kolcsonozheto elektromos rollerek, aminek az lett a vege, hogy a fenti szabalyokkal tisztaban nem levo illetok elkezdtek a jardan is 25tel csapatni, egeszen addig, amig egy kislany korhazba nem kerult amiatt, mert elutottek (a jardan). utana jelentek meg a tajekoztato cikkek, hogy szigoruan tilos jardan hasznalni.

  https://www.facebook.com/mylittleretrocomputerworld

Hozzászólok Aktív témák