Hirdetés
- Yettel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
A ténylegesen bekapcsolt üzemidőt, ha lebontod azokra a folyamatokat, amiket végeztél ez idő alatt, pontosabb képet adnak, mint pár screenshot a telefon akku idejéről. A Xiaomi Hongmi is elmegy 6 napot, ha csak bottal piszkálom egy méterről repülőgép üzemmódban vagy SIM-ek nélkül.

hevizms
Hogy miiii...??
Max fényerőn? Minek? Én bent csutkára lehúzom minimumra, míg kint az 50% is bőven elég verőfényes napsütésben a nappal szembe fordulva. Háttal a napnak persze már a 100% is kevés lenne. 
Egyébként szerintem pont egy olyan helyen laksz, ahol a közelben 2 adótorony határa van és a telefon hol ehhez, hol a másikhoz csatlakoztatja a SIM-et. És az bizony qrvára merítheti a telefont úgy is, hogy nem is piszkálod.
(én már csak tudom... 4-es metró) -
batai15
félisten
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Neked lehet mást jelent, de én tudom miért kérdeztem

Némileg pontosabban be tudom lőni , mint hogy annyit mondanátok hogy 2 napot bír . pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Max fényerőn? Minek? Én bent csutkára lehúzom minimumra, míg kint az 50% is bőven elég verőfényes napsütésben a nappal szembe fordulva. Háttal a napnak persze már a 100% is kevés lenne. 
(én már csak tudom... 4-es metró)