- Fotók, videók mobillal
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Vámot (az országot) kritizáltad, erre adtam választ.
Akkor elmagyarázom: ha megrendeled sima postával, jó eséllyel megkapod vám/áfa nélkül, tehát itt pont hogy jobb. (példa: egyik fórumtárs Németországba rendelt, bontották, és vissza is küldték, mert nem volt rajta CE jelölés. Akkor ki járt jól?)
Az meg hogy a kínai termék olcsóbb, az nem ok nélkül van - mondom ezt egy Jiayu G4 tulajaként, tehát én nem bánom hogy spórolni akarsz, megértem.
Továbbmegyek: ha megnézed a kínai minimálbért (138 és 238$ között van, tehát a helyzet mondhatni igen hasonló az itthonihoz), akkor rájöhetsz, ott sem fenékig tejfel az élet - a RedRice tehát vagy egy havi, vagy kerekítve félhavi minimálbérnek felel meg.
Kár álmodozni, semmi sincs ingyen...
szerk.: én sem vitatkoznék, csak hozzátenném az én meglátásomat
(és én is irigylem a kínai árakat, de a tipikus kínai ember életét kevésbé)
-
kcsa
veterán
Mondasz valamit. Itt mintha erről írnának.
És ez meg is magyarázza hogy miért mondják még a kereskedők is, hogy a 3G a világ többi részén süket...
-
kcsa
veterán
Pont lejárt a szerkesztés.
Egyébként sorry, tényleg úgy néz ki hogy mintha tudná:
网络制式移动版:TD-SCDMA/GSM 双卡双待
网络频率GSM 900/1800/1900
TD-SCDMA 1900/2100
数据业务GSM/GPRS/EDGE/TD-SCDMA/HSDPA/HSUPADe ezt kb. sehol nem írják, sőt külön felhívják a figyelmet hogy nem tudja... Lehet külön verzió lesz?
-
kcsa
veterán
Azért mérget ne vegyetek rá. Pont a linkelt webáruházban látható a következő sor:
"Does it works with w-cdma?
Reply: hey,Ian,sorry,no.."Ráadásul a képeken sincs sehol utalás rá, csak és kizárólag a leírásban, az pedig kínaiaknál ritkán stimmel hibátlanul
Mobilaréna cikk hitelessége pedig szintén valahol itt jár mostanában.
-
kcsa
veterán
válasz
tom956ster #35 üzenetére
Ha olyan *király* lesz mint a Blade, akkor hatalmas ívben kerülöm
-
kcsa
veterán
Cortex A7 és MT6589T. A többi kb stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest