- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nem tudom, nekem itthoni nagy márkaszervízzel még jó tapasztalatom nem volt. Angliában az Acer az jó volt, postafordultával már kaptam is vissza megjavítva.
Ez valószínűleg azért lehet, mert a panelek is minőségi osztályokba vannak sorolva. Erre már nem emlékszek pontosan de meg van adva, hogy hány hibás pixel lehet adott mennyiségű rendesen működő között. Csak a minőségi osztályt kell megadni a gyártónak amire garanciát vállal és ha ezen belül van akkor nem tehetsz semmit. Nem hiszem ha nem is működik a kijelző vagy hatalmas vörös pacák vannak rajta akkor ne cserélnék... Gondolom 1 hibás pixelért nem cserélik (ahogy egyébként pl a samu sem hivatalosan, csak ha nagyon vered az asztalt).
De amúgy meg nem az eladó vállal garanciát a termékre? (ezért van a legtöbb helyen csak 1 év) Szal ha vetted a pandától vagy a minidealtől nekik kell ezt megoldani feléd, aztán meg behajtják ahogy tudják a gyártón.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest