- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
válasz
-HajTömeg- #5474 üzenetére
Köszi szépen!!!
Igazából én is azért keresek jó fotós dual simest, mert hozzászoktam a jóhoz. Most nokia 808-asom van, azt tudom, hogy ennek a fotós tudását nem tudom überelni meg elérni sem dual simessel, de ha már kell a dual sim, akkor legalább használhatóak legyenek a képek, és ennek tényleg használhatóak....
Sajnos igazán jó fotós dual sim-ben szerintem nincsen, vagy ha lenne, megfizethetelen áron, sajnos ezeket nem hozzák be a mobilcégek előfizetésesként, míg pl. a 808-ast a telenornál meg lehetett venni így. Azt nagyon szeretem, ilyen jó telóm még sosem volt, de csak egy simes
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5474 üzenetére
Hát ez szörnyű, csapnivaló. Volt merszed megosztani ezt velünk?
Azt vettem észre, hogy az eget nagyon jól kezeli a Hongmi kamerája/szoftvere. Éjszaka is kivilágított épületeket is lehet vele (Camera FV-5-tel, nem a gyárival) fotózni bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest