Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Használtál több Nillkint és vagy más tokot? Nálam jónak tűnő teljes tokok mentek tönkre rövid időn belül, pedig a ZTE Blade óta vigyázok az okos telefonjaimra (a Blade-re már az utolsó évében nálam annyira nem... hisz értéke konvergált a nulla felé). Első évében a Blade-n 2 pár dolcsis tokot kellett kukába dobnom, majd 3 évig egy azon Nillkin védte a fentebb leírtak szerint. Nálam az a márka bizonyított, az olcsó húsú társai nem. A Jiayu G3-hoz szerencsére minőségibb szilikontokot adtak, bár az sem passzolt tökéletesem. Nem volt megfelelő az oldal merevítése. A Hongmi-n próbáltam egy fórumtárs által teljes tokot... no azután döntöttem a Nillkin mellett. IMAK sajnos nem volt ekkor az Ali-n.
Ha már a telefon se volt éppen olcsó, akkor a tok se legyen 2-3 dolcsis. De persze ízlések és pofonok. A lényeg, hogy neked az jött be, nekem meg a jól bevált márka. Amúgy ha valaki nagyon tokot szeretne venni és dilemmázik, annak felajánlom, hogy megnézhesse/tapizhassa a Nillkint. Más meg remélhetőleg ugyanezt teszi a sima tokjával és akkor lesz összehasonlítási alap. Amúgy annak ellenére hogy a nillkin csak a telefon hát és oldal falának 95%-át fedi, a megerősített felső, végig futó peremnek hála 99%-os védelmet nyújt.
De mint mondottam vala, kinek a pap, kinek a paplan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha már a telefon se volt éppen olcsó, akkor a tok se legyen 2-3 dolcsis. De persze ízlések és pofonok. A lényeg, hogy neked az jött be, nekem meg a jól bevált márka. Amúgy ha valaki nagyon tokot szeretne venni és dilemmázik, annak felajánlom, hogy megnézhesse/tapizhassa a Nillkint. Más meg remélhetőleg ugyanezt teszi a sima tokjával és akkor lesz összehasonlítási alap. Amúgy annak ellenére hogy a nillkin csak a telefon hát és oldal falának 95%-át fedi, a megerősített felső, végig futó peremnek hála 99%-os védelmet nyújt.
De mint mondottam vala, kinek a pap, kinek a paplan.