- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Ez vajon milyen lehet? Jókat írnak róla...
Sanyesz.
Nem arról van szó, hogy nem lehet rá vigyázni (szerintem nálam jobban senki sem vigyáz a telefonjaira, S2, LG G és ez közül még egyiket sem ejtettem le. kopp... kopp... kopp....) de ha pl. mégis leesne mondjuk úgy, hogy betonon csúszik kijelzővel, akkor azért nem mindegy, hogy a fóliát dobhatom el vagy a karcos kijelzőt nézegethetem. Mindegy, aki nem akar nem rak rá. Én szeretem, ha védve van... -
kano
nagyúr
Én is onnan akarok rendelni, de Samu S2-re nem volt túl jó minőségű a fóliájuk. A harmadikat sikerült normálisan felrakni (pedig nem ma kezdtem...).
Egy ilyenen gondolkodom ([link]). Ez ugyan az a német banda csak nem tudom, hogy a SU75 vagy a SC50 milyen bevonatos fóliát jelent.
Te milyet rendeltél? -
kano
nagyúr
válasz
szoporiz #1636 üzenetére
Ha felteszed a MiTools-t (WSM tools-t majd abban modulként a MiTools), abban lehet állítani a hangerő állításának léptékét.
Valaki írta a múltkor, hogy rendelne kijelzővédő fóliát. Az a helyzet, hogy feldobtam az ajándékba kapott kijelzővédőt, de matt és nagyon csúnya lett tőle a kijelzőm. Így én is rendelnék.
Van valakinek infója jó kijelzővédőről (ebay)?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
m4csk4fogo #1591 üzenetére
Nekem nem mozog egyáltalán a hátlap. Mondjuk nem is nyomogatom.
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1538 üzenetére
Oda hiába. Ő nem hivatalos vidzonteladó. Ahogy néztem egy számtech boltos aki rendel Kínából és számlával eladja. Ezekért kell jótállnia másért nem.
-
kano
nagyúr
válasz
m4csk4fogo #1536 üzenetére
Nekem simán megy. Ultimate ROMom van.
-
-
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #1339 üzenetére
Az egy ilyen oldal. Látszólag olcsó, de minden kis tartozékért fizetni kell. Eladásakor azért nehezebb eladni így.
-
kano
nagyúr
Az ajánlatom még mindig (van hozzá kupon is a forumban, azzal 191$ körül megvehető).
-
kano
nagyúr
válasz
mclane_ #1083 üzenetére
Az ég adata világon semmi. Az egyetlen problémám, hogy nem lehet csak GSM-re állítani a hálózat módot.
Neme az angol sima CWM van fent, de ahogy látom már van TWRP is.doongoo
A DHL rendszerében is kell kb. 1-2 nap (max. 3) mire megjelenik az áru. A tracking nem azt jelenti, hogy már el is indult. -
kano
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a sok gratulációt!
Mindenkinek megvan az a csúnya csörömpölő magas hang beszéd közben? Ennyi választja el a telefont a tökéletestől. -
kano
nagyúr
Egy kicsit előbb jött a picur, 19:40-kor 3850 grammal kibújt.
Persze, már rendeltem neki egy MI3-at, hogy a márkahűség meglegyen.
Köszönöm mindenkinek a gratulációt.mcline_
Persze, ismerem. Feldobom és megnéztem, ha holnap kijózanodom.Annyi gond van a telóval, hogy valamiért túlvezérli a hangszórót, így a magas hangok torzítanak hívás közben. De a másik félnél tökéletes a beszéd minőség.
-
kano
nagyúr
Komolyan nem értem az embereket. 10-20 dollárokért bevállalják a bizonytalan helyet és a biztos sarcot a vámon.
De csinálják, csak akkor ne jöjjenek utána ide rinyálni, ahogy írod is.doongoo
Minden megy. Sokkal gyorsabb mint a stable v5 hivatalos rom, fullba kezeli a 2 simet. A hang problémát is javítja valamennyire de nem lesz tökéletes. Sajnos a hálózat típust nem lehet benne csak GSM-re állítani, így állandóan 3G-n lóg. Szerintem 1 napot erős használattal is kibír. -
kano
nagyúr
válasz
waveriderz #934 üzenetére
Hát, igen a 30-35k gyanúsan olcsó. A rendeléses (ÁFA nélküli) ára is 50k körül van.
-
kano
nagyúr
válasz
waveriderz #923 üzenetére
Nem kell. Vidd vissza és kész.
Nem volt gyanúsan olcsó? -
kano
nagyúr
válasz
waveriderz #920 üzenetére
Hát ez nem. Ez egy hamisítvány.
-
kano
nagyúr
Már megrendeltem, február elején érkezhet (ha tényleg érkezik belőle raktárra, mert a Xiaomi-nél ezt nem lehet biztosra venni). Gondolom a csúcstelójukra csak lesz heti frissítés..., bár mindegy, mert gyakran vannak benne elég nagy hibák.
Ez az új ROM nem javította tökéletesen a hanghibát csak jobb lett.
-
kano
nagyúr
Nem a hivatalos csapat. Egy ruszki fickó (mintha MI2-ről portolta volna, OTA-n keresztül frissíteni is akarja a legújabbra 4.1.10-re).
A kamera is mintha sokkal jobb lenne (nem csak a leírás szerint).
Egy halom egyéb beállítási lehetőség van benne.
1 problémát találtam eddig benne, nem lehet csak GSM-re állítani a hálózatot.
Eddig nagyon szuper!!!!
Már csak az akksihasználatra leszek kíváncsi (van benne akksikímélő mód is). -
kano
nagyúr
Tisztán szoftveres a gond (gyengusz még ez a V5). Annyi a probléma, hogy túlvezérli a hangszórót és így a másik oldal beszédében lévő magas hangok túlvezéreltek. Az alábbi rommal megszűnt.
Működik az időzített be-/kikapcsolás és sokkal gördülékenyebb mint a V5.
Eddig király. -
kano
nagyúr
Hogy ON is legyek.
Találtam egy új romot és feldobtam, mert a v5-ben rossz a hangminőség számomra (csak nálam).
És úgy néz ki, hogy nagyon ígéretes a dolog.
Alapja a 4.1.5 fejlesztői verzió kiegészítve rengeteg plusz dologgal.
Aki gondolja próbálja ki. Én tesztelem, de csak pár dolog:
- beállítható alap simkártya (nem kérdez állandóan);
- átállítható az aktív 3G simkártya (nem tudom, hogy működik-e);
- egy halom beállítás a notification LED-re;
- eddig nagyon jó hangminőség;
- időzíthető ki-/bekapcsolás (nem tudom, hogy működik-e).
Többről még nem tudok nyilatkozni, de folyamatosan tesztelem.
Itt van.
Természetesen saját felelősségre!!! -
kano
nagyúr
Aki telefont keres az lesz szíves nem itt összeszemetelni a topicot. Van 2 kártyás topic és van Milyen okostelefont vegyek? topic is erre.
Köszi!lolchief70
Mert a 4-es sz@r. A v5-nél már elfordul, de ott meg a hangminőség nem tökéletes. Várni kell még a tökéletes fw-re. -
kano
nagyúr
válasz
lolchief70 #816 üzenetére
Itt van minden.
-
kano
nagyúr
Nekem a Spemall adott ajándékba egy flippes tokot is, de nekem nem annyira jön be.
Aki esetleg a Spemallról akar rendelni, van kuponkód hozzá:[link]
Remélem, hogy még él.mailman
Jelenleg úgy néz ki, hogy a 4.0 tartalmaz hibákat.
Az 5.0 már sokkal jobb, de nekem nem jön be a hangminősége (de ezt még nem tudom, hogy az ajándék flippes tokom miatt van-e). De szerintem ez a verzió azért sokkal jobb a 4.0-hoz képest.
A 6.0 lesz az igazi, reméljük. -
kano
nagyúr
A portugál fórumon is csak azt írja a csávó, hogy ha felteszed a v5-öt akkor a CWM-ből kilépés előtt tedd fel a root_stable.zip-et. A leírás onnan kezdődik, hogy a vROOT-tal rootolod (az meg itt nem játszik).
Előbb-utóbb lesz rá megoldás nyilván, de most így beragadtam a v5-be.
m4csk4fogo
Nekem a v5-tel tökéletesen működik.
vegyszer
Na de nincs CWM-em. CWM-et csak úgy tudnék feldobni, ha rootolt lenne a teló, na de nem lehet rootolni.
Amit a v5 feltett az szerintem nem CWM, csak egy halom csirkelábas karaktert tartalmazó menü, amiben semmit sem lehet csinálni. -
kano
nagyúr
Aki felrakja a stable v5-öt az gondoljon arra, hogy a rom felrakása után egyből rakja fel a stable_root.zip-et is, mert a v5-öt utólag nem lehet rootolni. Meg is szívtam...
Remélem azért előbb-utóbb lesz v6 vagy valami root megoldás... -
kano
nagyúr
Használja valaki az 5.0 stable ROMot? Szerintetek melyiket tegyem fel a telóra, a 4.0-t vagy az 5.0-t?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest