- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Igen, Te mint kamionos speciális eset vagy, gyakorlatilag rétigényekkel, a mainstream cuccok tényleg kompromisszumosak Neked, vagy nem is valók.
Amúgy én látok piaci rést egy sofőröknek tervezett tabletban, sőt konkrét ökoszisztémát megálmodtam, beleértve az otthoni NAS, hangrendszer, kiegészítők. Lenne fölös pár millám (persze Euróban
), már beleugrottam volna.
-
moleculez
veterán
Megértem, a másod/harmad vonalas kínai gyártók mai napig elkövetnek ilyeneket, legyen az tablet, teló, kamera bármi, ezért kell tájékozódni, teszteket olvasni és nem megvenni. Na, nem mintha ez hatalmas bünti lenne a gyártónak, egész egyszerűen azért hogy ne pazarolja az ember fia a pénzét ilyen szarokra.
-
moleculez
veterán
Ez a vonat messzire visz, és kb oda érkezik hogy a prémium kategórián kívül mi értelme bárminek is. Mert ugye ha egy olcsó kütyü tud Garmin szinten mérni, akkor miért is vegyek Garmint? Valamint, megfordítva ha csak a legjobb jó akkor minek gyártanak olcsó cuccokat, mi értelme az belépő kategóriának? Amikor jön egy új termékkategória, mindenki várja mikor lesz belőle megfizethető változat, aztán amikor meg lesz, akkor megy a csodálkozás, hogy ez nem "olyan". Nem, de nem is annyiba kerül.
Szóval ez az izé sem kéne, ingyen sem, ezer sebből vérzik, de a papírforma jól mutat, a spec sheet majd eladja. Vagy nem, a Xiaominak sztem teljesen mindegy, járulékos veszteség, jövő héten majd kidobják az Ultrát vagy Pro +, azt abból is elmegy pár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max