Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Scarletiel #37 üzenetére
Azt nem tudom, de nagyjából pontos.
Oximèterrel hasonlítottam össze a pulzus ès vèroxigènszint mèrèsèt, mikor megvettem az órát Magamnál is, apámnál is. Kb azt mutatta mint az oximèter, szóval lehet rá adni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Scarletiel #30 üzenetére
Szerintem ezt: [link]
Ráadásul nagyon igényes anyagokból rakták össze: zafír, titanium, kerámia. -
strogov
senior tag
válasz
Scarletiel #30 üzenetére
Alvást semmi sem mér pontosan. Legfeljebb az elejét meg a végét eltalálja. Rob össze szokta vetni mindegyiket EEG-vel, és még az apple watch is csak random generátor.
Garmin-ok relatív jól mérnek pulzust, de ebben az árban (Venu Sq) az övék se ér semmit. Ami csuklóról jól mér (pl. Venu 2) az nekik is apple watch árban van, és még mindig messze van egy h10-től (a mérés).
Ezen az árszinten egy h10 mellkaspánt (30-35k) ... szerintem. Ennyiért nincs jó óra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Brave
- Androidos tablet topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Automobilista 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés