- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Najó, de oda meg tök felesleges a 4770 plusszköltsége/teljesítménye... Oda untig elég egy 512MB-os (de akár 256-os) 3850 vagy 4670 is.... Bár ha árban beelőzi ezeket a 4770, az még mókás lehet, de az még odébb van, és gyanítom inkább ezek árát fogja lenyomni...
Persze, nyilván sokan lesznek, akiknek megéri a kis felárat....
"az unalmas, túlerőltetett, új játékokra"
Ezzel nem tudok sajnos egyetérteni.... Hihetetlen élmény a Crysis például, bár csak gyenge közepes a story, de az akció nagyon ott van, és a grafika egyszerűen lélegzetelállító, egy külön élmény felfedezni a tájat...A GTA4 ugyanez, csak jó storyval hozzá.... Gyönyörű a város, hihetetlenül szép az egész.... Nekem a Stalker
S is bejön bár nagyon vontatott a játékmenet sajnos.... Az FC2 viszont nem jött be... Szép a játék, egy darabig nagyon jól szórakoztat, utána nagyon kiüresedik, hamar meguntam....
Persze, tudom én, egy jó kis Counter-strike (CS) partyval semmi sem ér fel....
(Sőt, még a Diablo2-t is végigtoltam mégegyszer, Q6600-as gépen, 4850-el...
) Vagy starcraft... Vagy doom3... Van amit nem lehet elfelejteni....
-
HSM
félisten
Jól elvoltam az 512-es 4850-emmel is 1680*1050-ben, de sokkal jobb a gigás 4890....
+30-50% sebesség átlagban, no mikroakadások.... És ennyit fizettem is rá kb., +50%...
Mondjuk a 4770 1GB CF már érdekesebb lenne.... Na arra kíváncsi lennék, bár az már árban is más kategória lenne....
(#96) madgie: Nyilván, de azért az ember szerintem FullHD-ben nem közepes grafon szűk 30 FPS-el szeretne játszani, és a játékokat sem jó dolog aszerint megválasztani, hogy fut-e tisztességesen 512MB-os karin vagy sem...
Megjelenik egy játék, ami tetszik, de csak közepesen graffal fut tisztességesen 512MB-on, engem bosszantana, nagyon....
GTA4-ben is csak medium graffal megy jól (=fér el 1GB VRAM-ban), pedig nagyon szép HIGH-on.... De ezért tényleg nem fogok 2GB-os kariért rohanni....
Ezen majd talán a DX11 új textúratömörítései fognak valamelyest segíteni....
-
HSM
félisten
Crysis, GTA4, és FC2
Nemmhogy szűrőkkel, de magas részletességgel is kevés ezekhez az 512MB VRAM, jól érezhető, mérhető előnye van a gigás kariknak. (Pl. Crysis WH 1680*1050 enthusiast, DX9, és kövér előnye lesz a gigásnak... Keldor Papa-val tesztelgettünk a témában, 4890 fórum, 300-400 hsz között, könnyen megtalálod, ha érdekel.) -
HSM
félisten
válasz
- = Zk = - #82 üzenetére
Jól vigyázz, kinek a szavának hiszel, és melyik fórumban... Tudod, sok az önjelölt mindentudó....
Úgy ellátnak jótanácssal, hogy aztán verheted a fejed a falba....
-
HSM
félisten
válasz
- = Zk = - #79 üzenetére
Oda én mindenképp 4890-et vennék....
De nyilván nem egy kategória a két kari...
-
HSM
félisten
Nem... Én tapasztaltam a saját szememmel, hogy mennyit ér a +512MB memória, és mennyit számít a magasabb memória-sávszélesség. És ezek alapján mondtam el a véleményem. Nyilván meg fogom említeni, ha amit tapasztaltam, eltér attól, amit mutatnak a linkelt tesztek... Vannak dolgok, amik nem látszanak az átlag-FPS mögött, de attól még számítanak.... Najó, részemről ennyi volt, OFF vége, nem is értem, miért nem maradtam csöndben....
-
HSM
félisten
Nem küldtem el senkit sehová...
Csak annyit mondtam, hogy szerintem butaság...
De továbbra is a tomos tesztben is azt látom, hogy azért a 4890-el eléggé együtt van a 4770 CF teljesítménye, de FullHD-ben AA-val már picit le is van maradva, lásd Crysis, FC2, GTA4, Stalker.... Amúgy a 4850 nagyjából egy kalap szvsz a 4770-el....Abból pedig 3db-ot is megéltem...
-
HSM
félisten
Nincs tapasztalatom? Thx, azért láttam ezt-azt, volt már 3870-em, 4850 512MB-om refi, volt GW GS OC 4850-em, 512-es és 1gb-os is, és GTX260 216sp-m, és most van 4890-em. Asszem kipróbáltam már ezt-azt. És bőven volt lehetőségem tapasztalni, hogy FC2-ben, Crysis-ben, és GTA4-ben igencsak meg vannak lőve az 512-es karik. Hogy a jövőben milyen játékok jönnek, mennyire lesz szükség az 1GB VRAM-ra nem tudom, de jelenleg nem vennék 2db ilyen 512-es kártyát CF-be, az 100.
(#64) Joci10: Jédeérdekes.... Pont olyan játékokkal nem teszteltek, aminek értelme is lett volna....
(Vagy amiben kidőlt volna a CF....) De nagyon elpáholta 5-30%-al a 4890-et.... Pfff.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest