- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorosz
aktív tag
Ja woll.
Nvme-ről nem bootol sajnos.
Pedig milyen jó megoldás lehetne a régi avult sata2 vezérlők átugrására x58-p45-p35 platformon.
Én azt szerettem volna elérni, hogy oprendszert rakok vinyóra, és átghostolom nvme ssd-rr, majd dualboottal ráerőltetem hogy nvmeről menjen a rendszer.
Na eddig nem sikerült, bár időm sem nagyon volt vele foglalkozni. -
laceszgamer
addikt
Na igen, csak úgymond akkor már nem lenne úgymond annyira korhű a dolog, illetve ha már összeállna a konfig X2-t azért sem szeretnék bele, mert nosztalgiáznék pár régebbi játékkal, azok között meg van pár ami nem nagyon csípi a valódi két magos procikat.
De még távlati projekt, bár lehet a nyáron megpróbálkozom összevadászni a dolgokat, igazából a VGA a neheze, ha az megvan a többi már részletkérdés.
-
orosziem81
tag
Nem bántásból, de én erősnek érzem le "retrózni" a 775-öt. Régi, de nem annyira gyenge!
Én -és úgy sejtem még sokan mások is- ezt a rendszert mai napig használják. Megfelelően upgradelve nagyon is jó a teljesítmény viszonya.
Pl. munkahelyen 4. generációs I5 lassabb, mint otthon a 775+Xeon. Ez persze csak saját, szubjektív tapasztalat.
Ahogy már korábban is írták, ennél a rendszernél majd a jobb VGA-k fognak komplett rendszer cserét követelni, mert hiába a Xeon, nem fogja tudni kiszolgálni. -
Clorf
tag
Az a baj hogy az SFF mértű az Optiplex-em, nem merném belerakni a GTX 1050-esem hogy leteszteljem mennyivel nyújt kevesebbet a PCI-E 1.1 vs 3.0...
A 280w os táp nem szeretné a 6 pines tápot igénylő VGA-t (van Molex átalakítom,l de volt már hogy eldurrant egy régebbi táp (P3 hoz való volt) a kezem között mert ráraktam egy modernebb rendszerre. inkább nem kísérletezek.)
A legnagyobb "hátránya" ami valahol ugye előny a C2D redszereknek: Az északi híd itt nem a CPU ban van, hanem az alaplapon. Olvastam valahol a korabeli AMD megoldások az integrált északi híd miatt mennyivel gyorsabb memória működést (kevesebb késleltetés) eredményezett.
Amúgy akik it a többszálas játékokat emlegetik, tudnának arra magyarázatot adni hogy "hirtelen" hogy hogy nem okoz késleltetést a több-szálasítás (mintha erre is lenne valami törvény)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest