- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrsmart
csendes tag
El is felejtettem írni... Beszéltem a szervízzel meg a fűtésszerelőmmel, aki bekötötte anno. Mindketten azt tanácsolták, hogy használjam a reset gombot -nem is tudtam, hogy van- a termosztáton, mert az elemcsere nem elég. Azóta két nap eltelt, és nem fordult elő a probléma, így szerencsére tényleg megoldotta a dolgot.
-
mrsmart
csendes tag
Harmadik szezonját kezdte meg idén ez a páros, eddig nagyon szerettem, jól konfigurálható, stb. Viszont most már harmadik napja szívok azzal, hogy éjszaka nem kapcsol a kazán. Az adó ugyanott van, a vevő szintúgy, újabb ajtó meg fal sem egyéb elektronikai eszköz nem került a közelébe, ráadásul nappal frankón működik.
Próbáltam resetelni (mindkettőt áramtalanítottam), de sajna hatástalan volt (term. az újrakonfigurálás is megvolt). Jobban örülnék, ha legalább napközben is csinálná, de nem, csak éjszaka...
Ha átállítom a hőmérsékletet az adón, és "SET" gombbal alaphelyzetbe rakom, akkor viszont egyből kapcsol, és kezdi a fűtési ciklust. Érdekesség, hogy az utolsó alkalommal viszont a leállással is gondja akadt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest