- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrsmart
csendes tag
El is felejtettem írni... Beszéltem a szervízzel meg a fűtésszerelőmmel, aki bekötötte anno. Mindketten azt tanácsolták, hogy használjam a reset gombot -nem is tudtam, hogy van- a termosztáton, mert az elemcsere nem elég. Azóta két nap eltelt, és nem fordult elő a probléma, így szerencsére tényleg megoldotta a dolgot.
-
mrsmart
csendes tag
Harmadik szezonját kezdte meg idén ez a páros, eddig nagyon szerettem, jól konfigurálható, stb. Viszont most már harmadik napja szívok azzal, hogy éjszaka nem kapcsol a kazán. Az adó ugyanott van, a vevő szintúgy, újabb ajtó meg fal sem egyéb elektronikai eszköz nem került a közelébe, ráadásul nappal frankón működik.
Próbáltam resetelni (mindkettőt áramtalanítottam), de sajna hatástalan volt (term. az újrakonfigurálás is megvolt). Jobban örülnék, ha legalább napközben is csinálná, de nem, csak éjszaka...
Ha átállítom a hőmérsékletet az adón, és "SET" gombbal alaphelyzetbe rakom, akkor viszont egyből kapcsol, és kezdi a fűtési ciklust. Érdekesség, hogy az utolsó alkalommal viszont a leállással is gondja akadt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Thunderbird
- Amatőr csillagászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged