- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
kolosanyi #97 üzenetére
Valóban plusz feszültséget ad, ha bekapcsolod a beats audiot a 8X-en, ez ennek az erősítőnrk a lényege. És épp ezért jó mert képes rendesen meghajtani a nagy impedanciájú fejhallgatójat is. Az S4-ben pedig valóban jó minőségű DAC van, csak erre még rá van téve plusz egy erősítőfokozat. Szóval a 8X-ben a BA-nak a legnagyobb erőssége a hangerő. Valszeg a beats audio bekapcsolása valami EQ-t aktivál, de úgy vettem észre, hogy ez is csak javít a hangzáson. Tudtommal az iphoneokban egy elég jó DAC van, és mikor Voodoo kerneles sgs-em volt, csodálkoztam, hogy az iphone hogy tud akkora hangerőt kitolni magából alapjáraton. Most úgy képzeld, a BA-t a 8X-en, hogy mégnagyobb hangerőre képes, mint az iphone, jobb hangzással. Szóval igen, a BA parasztvakítás a One X-ben, meg a One S-ben is, de a 8X-ben nem lehet annak nevezni. Itt k*rva jó.
Egyébként meg meg kéne hallgatni mit tud es nem tesztekkel meg gorbekkel dobálózni. Nekem volt SGS-em, nem voltam elajulva a hangazasatol.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
kolosanyi #50 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani, ne legyél olyan vájtfülű
Engem nem érdekelnek a mérések. Olyan jól kihajtja az akg k518-am, hogy maxon megsüketülnék, és rohadt jól szól. Nekem Ennyi bőven elég egy telefontól
Mélykiemelés nem tudom, hogy jár-e a beats erősítő bekapcsolásával, úgy tudom, hogy ilyen csak azokban a telefonkban van, ahol a beats audio cucc csak szoftveres mókolas a HTC részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged