- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
"Azt hittem egyértelmű, hogy a frissítés alatt a wp8-ra való frissítést értem.
Nem kellett volna hazudni, de ráért volna közölni ezt a tényt később is."A WP8 nem frissités, teljesen új kernelen alapuló mobil oprendszer. A WP7-re a WP7.8 jön, az a frissités.
A Windows 8 sem a Windows 7 frissitése. -
Vassili_Zait
senior tag
Az emberek nem az alapján fognak vásárolni, hogy mit olvastak a gazdasági hírekben... kevés ilyen van.
Mindenki inkább szubjektív véleménye alapján vásárol... hiába nem olyan rossz a belle, meg az anna, mikor az is symbian, és a régebbiek is azok voltak.
Egy pár hónap múlva, okosabbak leszünk, és akkor fog kiderülni, merre is tart a WP, és kinek jöttek be a jóslatai
-
Vassili_Zait
senior tag
Olyat senki nem mondott, hogy a WP7re nem jön frissítés, esetleg olyat, hogy wp8 nem lesz rá, az meg teljes mértékben igaz... Vagy hazudnia kellett volna? Amúgy ezt a nokia eladási adatcsökkenést nem a WPre való áttérés bejelentése okozta, hanem az hogy a symbian nagyon rossz OS volt... ez kb addigra tudatosult az emberekben... lehet toldozni foldozni, szeretni mert ezt szoktad meg... de az android vagy iOS mellet esélytelen... a WP egy teljesen új próbálkozás, eddig elváráson felül teljesít... felesleges belemagyarázni a jó symbiános telefonokkal...
Nálunk a cégnél 2011ben mindenki kapott c5-03-as nokiát, ami szerintem talán az egyik legrosszabb telefonja a nokiának amit valaha letett az asztalra... na aki abból kapott az életben nem vesz többet nokiát... legalábbis egy jó darabig nem...
Megj:
Kicsit olyannak érzem ezt a symbian pártolást, mint amikor régen a Quake3 megjelenése előtt kiadták a Quake 1 OpenGL-es javított változatát, és pár ember azt mondta, hogy jobb mint a Q3... -
BiP
nagyúr
De nem is a leépítés volt a nagy hiba, hanem az, hogy ideje korán bejelentették a kaszát.
Ezt én sem értettem, miért így kellett. Gyakorlatilag alternatíva nem volt, de már szóltak, hogy kasza. Nem csoda, ha más is, és Te is más gyártótól választott modellt.Ugyanezt a hibát elkövették akkor is, amikor bejelentették, hogy az első szériás Lumiákra nem jön WP8, csak 7.8, és akkor sem volt még meg az utód.
Vagy amikor kijöttek az N9-cel, és már akkor szültak, hogy nem lesz több Meego modell.
Mintha csak magukat akarnák szivatni ezekkel a korai bejelentésekkel. Azonnal eltántorítják azokat a vásárlókat is, akiknek beleférne még egy telefonváltás, ill. addig is a márkánál lehetett volna tartani az embereket (ami az új széria érkeztekor sokat számít a vásárlásnál) -
Воланд
titán
mivel ilyen szepen ki tudod ragadni az osszkepbol a sajat allitasod alatamasztasara szolgalo adatokat inkabb nem kerdezek semmit....
szerk.: na jo, megis egyet kerdezek: szerinted miert hivtak a ceghez Elop-ot, ha annyira rendben volt a mobilreszleg, meg ugy az egesz vallalat?
-
BiP
nagyúr
Jogos, tévedtem.
Ha az eladási darabszámokat nézzük, valóban még mindig szar a helyzet. Viszont a cég 1-2 éve erős lejtőn volt, a mostani eredmény viszont újra pozitív jövőképet fest, és ez a lényeg.
(mondjuk a symbian leépítése rohadtul meglátszik a mutatókon, és az rohadt nagy hiba volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest