- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Tudjuk, hogy ez amúgy így van, de ez most csak lovagolás a szavakon.
Amikor aktuális volt a téma, akkor azon ment az elmélkedés, hogy a WP7.5-ről frissíthető-e WP8-ra. (hiába új rendszer, az ember mégis frissítésről beszél ilyenkor).
Szóval akkor mondták, hogy nem lesz WP8 az első generációs Lumiákra, hanem 7.8, és ahhoz jönnek majd a frissítések.
És hiába ígérték, hogy jönnek majd a WP7.8-ra is, mégis korai volt a bejelentés, mert emiatt sokan elfordultak a Lumiáktól.
(ugyanúgy, ahogy Androidnál is 2.3-ról frissítenek 4.0-ra Gondolom ott is nagyobb a különbség, minthogy a közvetlen frissítése lenne, mégis frissítésnek hívjuk) -
BiP
nagyúr
De nem is a leépítés volt a nagy hiba, hanem az, hogy ideje korán bejelentették a kaszát.
Ezt én sem értettem, miért így kellett. Gyakorlatilag alternatíva nem volt, de már szóltak, hogy kasza. Nem csoda, ha más is, és Te is más gyártótól választott modellt.Ugyanezt a hibát elkövették akkor is, amikor bejelentették, hogy az első szériás Lumiákra nem jön WP8, csak 7.8, és akkor sem volt még meg az utód.
Vagy amikor kijöttek az N9-cel, és már akkor szültak, hogy nem lesz több Meego modell.
Mintha csak magukat akarnák szivatni ezekkel a korai bejelentésekkel. Azonnal eltántorítják azokat a vásárlókat is, akiknek beleférne még egy telefonváltás, ill. addig is a márkánál lehetett volna tartani az embereket (ami az új széria érkeztekor sokat számít a vásárlásnál) -
BiP
nagyúr
Jogos, tévedtem.
Ha az eladási darabszámokat nézzük, valóban még mindig szar a helyzet. Viszont a cég 1-2 éve erős lejtőn volt, a mostani eredmény viszont újra pozitív jövőképet fest, és ez a lényeg.
(mondjuk a symbian leépítése rohadtul meglátszik a mutatókon, és az rohadt nagy hiba volt) -
BiP
nagyúr
válasz
mrhitoshi #56 üzenetére
Épp S40-ről volt szó, hogy mennyit adtak el, és azt is a világ távolabbi felén, aztán írtad, hogy a Symbiant csak ott lehet eladni. Összekötöttem, azt hittem, Te is kevered a Symbiant az S40-nel.
Amúgy szerintem a 808 mellett ment még a 700/701 is mint legutolsó széria, meg C5, C6 és Nokia 500. Igaz, ezek korábbiak még, de valamiért itthon is ezek koptak ki a legkésőbb a szolgáltatóknál.
-
BiP
nagyúr
válasz
mrhitoshi #47 üzenetére
S40 még mindig nem Symbian.
Amúgy a Symbian nem vacak, csak nagyot esett a megítélése így, hogy maga a Nokia is kiszállt mögüle, és kukázta gyakorlatilag a WP miatt. (persze az MS nyomására).
Szóval nem csak azért estek a Symbian eladások, mert az emberek elfordultak tőle, hanem mert parkolópályára került, és már nem gyártanak ilyet.Ami vacak, az az Asha, ezek az érintős, fullscreen-érintős, gomb+érintős, okostelefonnak csúfolt kreációk. Szóval az érintőssé tuningolt S40-es izék.
És tényleg Ázsiában megy nagyon, meg a 3.világban. -
BiP
nagyúr
válasz
nightshadow #2 üzenetére
Azt kell nézni, hogy az 1-2 évvel hol állt a nokia. Ahhoz képest ez pedig nagyon jó jel, másznak ki a gödörből.
A régi fény, amit keresel, az igenis elmúlt, ezt tudomásul vette mindenki, a nosztalgia részévé vált, de azóta a piac is átalakult eléggé.
Most pedig a Nokia jó úton van, szóval a körülményekhez képest ez igenis pozitív hír.(#4) daniel909: Mindig csak a Nokiára mondják, hogy de drága. Nem olcsó, de nem drágább, mint a konkurrens csúcstelók.
(amúgy persze én is örülnék neki, ha olcsóbb lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged