- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Marketing területen dolgozom lassan 10 éve, és igen is baj, h kamu felvételekkel demóznak, mert az átlag embernek az jön le, h ez tényleg ilyen. Ezen nem mosolyogni kell, hanem sírni, h ekkora parasztok.
QwErTy42 leírta a tutit: a reklámban a termék pozitívumait kell megmutatni, nem a másik hibáit. Jó hogy nem a régi szifont rakták mellé...
-
Nem lázadtam, csak megemlítettem, hogy szerintem gáz ez a szokás, és ha én döntési pozícióban lennék, akkor keresztül húznám az egészet.
Egy szinmpla véleményból alkotott feltételes módú cselekvésről van szó, nem lázadásról.(#46) QwErTy42: Oké, nem egyezik a véleményünk, de ez nem is baj.
Szerintem nem kell feltétlenül elfogadni azt, ami már régóta megszokott.
Hasonlítsanak a vevők és a szaklapok. Viszont szerintem túltárgyaltuk a dolgot. -
Nem az Apple-t védem a véleményemmel.
Azt is rusnya dolognak tartom, amit ők csinálnak PC vs MAC, illetve szabadalmi területen is.
Márkától és gyártótól függetlenül tartom magam ahhoz, hogy szerintem övön aluli dolog más termékével hasonlítgatni akkor is, ha azt nem illetjük negatív jelzőkkel.
Nem konkrét írott normák megsértésére gondoltam, csak a saját véleményemet írtam le. -
manchester85
veterán
Egy bevett gyakorlatot is lehet tahóságnak tekinteni. A törvény engedi, igy élnek is vele. Ettől még tahóság. Csak képzeld bele magad abba a helyzetbe, amikor egy sportoló egy sajtótájékoztatón nem magáról kezd el beszelni, es hogy miert ő fog nyerni, hanem az egyik ellenfelet kezdi szapulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy ruhás topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Analóg fényképezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest