- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- TKSTAR TK905
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Szerintem rosszul gondolod. Szerintem. A tahóság, ahogy már sokan leírták az, hogy a másik negatívumait emeled ki és nem a sajátod erősségeit. Ezen besérülni a mai világban arra vall, hogy valaki két méterrel a föld felett jár és köze sincs a valósághoz, a marketinghez meg még annyi se.
Mindig mindenki összehasonlít. Ez így természetes. A mérésügy is erről szól. A Piroska néni is összehasonlít a piacon, hogy melyik alma szebb...A 925 jobb képet csinál. Sőt a szifon 4 is jobb képet csinál, mint az 5, ha már itt tartunk.
-
saelin
veterán
Azok a gusztustalan törvények a gusztustalan amerikaiknál, illik hozzájuk!
Igazándiból elég érdekes, hogy amerika ezt elfogadhatónak tartja. Mostanság van/volt tévében egy körömgomba kenőcs vagy mi, és elkezdték mondani, hogy ez a y termék mennyivel olcsóbb és ugyan azt tudja x terméknél. Engem meglepett, amikor először hallottam... de talán egy cég gyártja és így akarja a köztudatba juttatni az új terméküket. (pl mint az átnevezett légfrissítő)
Kedvencem az ilyen "én márkám jobb" dobálózások közül az autóiparban van. Biztos mindenki tudja ki az a kettő akire én gondolok.
-
szerintem nincs itt lehúzás. összehasonlítás van. szerintük (nokia) valamiben jobb mint a másik gyártó terméke (iphone). a lehúzás, azaz a másik termék negatívan való feltűntetése például tilos. erre volt példa Magyarországon is. link
bár igaz, hogy magyar reklámszabályozás sokkal szigorúbb, mint az amerikai, vagy éppen a brit, ahol bármikor ki lehet cikizni a versenytársakat.
-
vanye
senior tag
És akkor mégis hogyan hivatkoznál a konkurenciára? Úgy, mint anno a mosóporreklámoknál, hogy pl. a mi termékünk jobb, mint a "hagyományos" telefonok? Vagy éppen sehogy, és hagynád légüres térben lebegni a termékedet, általánosságokat pufogtatva, hogy teszem azt "remek fotós képességekkel rendelkezik"?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem állnak le a finnek, a Lumia 925 reklámfilmjében az iPhone 5-tel hasonlítják össze a fotós képességeket.
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- Steam Deck
- Motoros topic
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest