- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Neket, mint vevőnek azt kell nézned, hogy ki mit ad mennyiért. Ha valaki gyorsabbat (4 mag) ad sokkal olcsóbban, akkor azt választja egy átlagember, aki RACIONÁLISAN gondolkozik.
Gyári, érintetlen rendszeren vagyok, semmi bajom vele.
Anyaghasználatról felesleges beszélni. Mindegyik plasztik, mindegyik karcolódik (igen a 920 is fog), ergo mindegyikre tok kell. Amúgy az S III-on cserélhető pár ezerből a hátlap. A Nokiánál viszont ehhez telefont kell cserélned.
Én csak segíteni akarok Neked, de ha nem, hát nem.
Amúgy bíztam a Nokiában és a WP8-ban, és tetszik is, de várható volt, hogy iszonyat el fogják rontani az árpolitikával, pedig abban a helyzetben, amiben a Nokia van, nem ugrálhatnának, de úgy néz ki mégis próbálnak.
-
Roxbury
őstag
130-ért már S III-at kapni 4 maggal, király rendszerrel, 4,8 collal. Ez most komoly ez az ár? Mert így logikátlan ilyet venni. Amúgy kinézetre nagyon tetszik, de ennyit nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest