- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Valami nem egészen kerek cikkírói oldalról az IP minősítéssel kapcsolatban.
Ld. ebben a cikkben (dr. Kind tollából):
A készülék mellé járó védőtok IP54 minősítésű védelmet nyújt. Az IP rövidítés az Ingress Protectional Rating szavakat takarja, a minősítés a folyadékokkal és porszerű anyagokkal szembeni ellenállást értékeli. Az első szám a porra vonatkozik, az ötös érték szerint a készülékházba nem juthat be olyan mennyiségű anyag, mely kárt tenne a működésben (itt a 6 a maximum). A második szám a folyadékokkal szembeni ellenállás mértékét mutatja be, a négyes pontszám alapján a telefonra fröccsenő folyékony anyagok nem tudják károsítani a készüléket (ezen a téren legfeljebb 7 pont adható).
Az Xperia Z Ultra tesztjében (Rusi tollából):
Ja, ezek a japán srácok még azzal bevisznek egy gyomrost, hogy az egész szerkezet IP58-as védettségű, tehát sem a por, sem a víz nem tesz benne kárt, utóbbinál 1 méteres mélységben legalább fél órát úsztathatjuk gond nélkül.
Aláhúzások az én tollamból.
Melyik információ téves? Eszerint ebben a cikkben lesz a hiba (elvileg).
Szerk.: látom, nem csak az én figyelmemet keltette fel.
(Mentségemre, előbb olvastam a cikket és írtam meg a hsz.-t, mint futottam át érdemben a hozzászólásokat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest