Hirdetés

WP blog: Lumia 620 speciális védőtokkal

A WMPowerUser blog értesülései alapján a Nokia egy speciális kiadásban is piacra dobja a nagy sikereket elérő Lumia 620 telefont. A Protected Edition névre hallgató kivitel mindössze annyiban különbözik az alapmodelltől, hogy a csomagolásban egy speciális védőtok is helyet kapott a tartozékok mellett.

A készülék mellé járó védőtok IP54 minősítésű védelmet nyújt. Az IP rövidítés az Ingress Protectional Rating szavakat takarja, a minősítés a folyadékokkal és porszerű anyagokkal szembeni ellenállást értékeli. Az első szám a porra vonatkozik, az ötös érték szerint a készülékházba nem juthat be olyan mennyiségű anyag, mely kárt tenne a működésben (itt a 6 a maximum). A második szám a folyadékokkal szembeni ellenállás mértékét mutatja be, a négyes pontszám alapján a telefonra fröccsenő folyékony anyagok nem tudják károsítani a készüléket (ezen a téren legfeljebb 7 pont adható).

A védőtok egyébként önmagában, azaz Lumia 620 nélkül is megvásárolható. További információért és néhány extra képért a hivatalos oldalt ajánljuk.

Előzmények