- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nekem is bejön. Bár nem én vagyok a célközönség, de szerintem lesz rá igény.
-
Assdak
őstag
-
Blyan
félisten
300 usd?
-
Assdak
őstag
Nah ez egy király app lesz.
-
Blyan
félisten
Szegény István, néha 920-azza az új cuccot. Ezt a sértést.
-
MarQs
senior tag
Nem sz@r a cucc!
A műsor is adja... -
moleculez
veterán
Erre varok mar miota, nagyon kivancsi vagyok mit hoztak ki belole...
-
Glenda
addikt
4.1 minutes
-
AMD Power
titán
Remélem nagyot fog "durranni".
-
Blyan
félisten
Ez zene, vagy időnként valaki belefingik a kamerába?
-
Wa2x_
veterán
(#67) BobTail: Mire nem jó a Twitter!
-
BobTail
őstag
Hosszú
-
Himike74
csendes tag
Jó irányba megy a Nokia. Mivel a WP 8 minden telefonon ugyanazt nyújtja felhasználói élményben ( legalábbis elméletben ) csak speciális hardverrel ( lásd kamera ) vagy árképzéssel tudod magadhoz csalogatni a felhasználókat. Az elsőre jó példa lesz ez a készülék a másodikra pedig az 520- as Lumia ami kicsivel több mint 3 hónap alatt a legnépszerűbb WP telefon lett , legalábbis az AdDuplex mai bejelentése alapján.
http://www.ubergizmo.com/2013/07/adduplex-nokia-lumia-520-apparently-the-most-popular-windows-phone-device/ -
pushalias
addikt
Előbb nem akartam ragozni, Blyan végül le is írta helyettema lényeget, de akkor én is hozzászólok. Egy pár órával korábbi leak valóban nem nagyon befolyásolhat már dolgokat, de spec. a nokiás cuccok esetében hónapokkal korábban indulva folyamatosan, és ami még érdekesebb, fokozatosan egyre részletesebb leakek jönnek. Fokozza, illetve ami még fontosabb, fenntartja az érkelődést a termék iránt. Nem teljesen buták ám a marketingesek.
-
=Mentor=
őstag
Szerintem semmi különös nincs ebben, nagyjából eddig is tudni lehetett, hogy mi várható... Igazából hasonlóak a specifikációi mint a 925-nek (ami plusz: Gorilla Glass 3, 2GB RAM, 32 GB ROM, 41 MP Pureview fényképező) A dizájn szintén nem az a dolog, amit nagyon el lehetett volna titkolni
-
BobTail
őstag
Na jó, ami itt megy szivárogtatás, az már tényleg durva! Ezt nagyon elcseszték globálban... lemegy ma a sajtóesemény, aztán indulhat a belsővizsgálat, meg az ügynökségek körmére is nézhetek
Csóri Nokiának, így is van elég baja, aztán még ezek...
-
Воланд
titán
-
Glenda
addikt
Örültem volna egy .ics-nek...
-
180e? Egeszen biztosan nem lesz 200k alatt. Ez egy niche produkt, sose lesz belole tomegtelefon (meg annyira sem, mint a 920-bol). A camera grip, meg hasonlok mind ezt erositik. Az vesz ilyet, akinek tenyleg fontos a fenykepezogep.
-
Cruzolka
aktív tag
Ki van csukva... idehaza a szolgáltatók inkább lebeszélnek a wp8-ról, mintsem hogy ajánlják
Off vége!!!Mindjárt ittvan du.-tán 5óra!!!!
-
Assdak
őstag
Végül is nem tök mindegy, mennyibe fog kerülni? Ez egy rétegtelefon, akinek kell, az úgyis megveszi.
-
Radeon_5
aktív tag
Jo kis szurkeimportok lesznek ebbol
-
razzorr
őstag
Már mindent tudunk róla, de akkor is várós a gép.
BobTail meg majd lő nekünk vele fincsi képeket -
=Mentor=
őstag
A Telefonica szolgáltató Európában és Latin-Amerikában 300$-ért fogja árulni két éves hűséggel, ráadásul 64 gigabyte-os verziót kap az aki előfizet:
-
pushalias
addikt
válasz
tomkom1969 #22 üzenetére
Oké, de nem általános kicsit sem.
-
pushalias
addikt
válasz
tomkom1969 #16 üzenetére
Melyik Lumiára volt eddig ráírva a típusszám? Vagy félreértem a kérdésedet?
-
Kisteker
tag
Várjuk, végre elhozták WP-re is PureView-t, a konkurenciának hosszú ideig nem lesz ilyen jó fotós mobilja abban biztos vagyok.
(Hajrá Nokia!)
-
Assdak
őstag
válasz
tomkom1969 #16 üzenetére
tomkom egy dolgot árulj el nekem légyszíves. Ennek is lekerekített a kijelzője, vagy síkban van?
-
Kalamona1
tag
Remélem a telefon mellet bejelentik az új wp frissítést is és annak pontos részleteit. Meg hogy melyik telefon mikor kapja meg. Bár ahhoz gondolom kéne hogy jelen legyenek az MS-től is.
-
pushalias
addikt
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #7 üzenetére
Pfej. B+ még a 5800-át is szívesebben használnék.
-
daniel909
addikt
Nagyot fognak lepni es androidos lesz
-
Ádám16
addikt
Végre eljött ez a nap is.
-
Oppenheimer
nagyúr
Új dolgot nem tudunk meg
Gyakorlatilag minden kiszivárgott. Majd este megnézem, hogy igazam volt-e.
-
Wa2x_
veterán
Ez az!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest