- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Cyberpunk #25 üzenetére
Nem tudom ,de nekem nagyon bejön a kezelőfelülete, de én egyszerű user vagyok, léyneg a funkcionalitás, nem nagyon szeretem túrni a telefonom, androidot se nagyon piszkáltam.
Sok embernél ez lesz a nyerő szvsz, hidd el a többség stabil egyszerű átlátható kezelhetőségre vágyik. -
Воланд
titán
válasz
Cyberpunk #23 üzenetére
jo, akkor valaszold meg, hogy mi nem ok neked?
szerk.: ha temazhato a desktop os, akkor az oem miert nem nyul bele? ennyi erovel a wp7 is temazhato, abba is bele lehet piszkalni, csak eppen ezt ganyolasnak hivjak, ugyan ugy, ahogy desktop os eseten.
-
Воланд
titán
válasz
Cyberpunk #17 üzenetére
van egy dizajn nyelv, amit az ms osszehozott. ezt a nyelvet meg az alkalmazasfejlesztok sem tudjak rendesen kovetni, szerinted milyen otvar megoldasok fognak abbol szuletni, hogy ha egy oem partner beletur a feluletbe? es pontosan mit kellene valtoztatni a feluleten? eltuntetni az asszimetriat? meretezheto lapkak? jah, varj asszimetria mar nincs, a lapkak pedig meretezhetoek. tudunk mindent a wp8-rol? nem. a win7 feluletebe hany oem partner nyulhat bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Asztalos klub
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest