- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gomsadi#
tag
-
gomsadi#
tag
En szoktam. Bank, szamlak(eszamla) csak ami tenyleg fontos. De sok mas egyeb. Az Egyik sarkalatos pont volt, ami miatt nekem hasznalhatatlan volt a wp7.
tDr1v3r: amit lehet tudni rola, api-k, funkciok, tudjuk. Mast mit is nem arul el az MS? Itt nem jatszik az, hogy semmit nem mondok a megjelenesig.
-
gomsadi#
tag
Ne is vitazzunk, felesleges. Irtam, hogy szvsz!
A cukormaz nem jo szo, inkabb uvegszeru, csicsas. Ezt mar eszre vettem en is!Funkcio... File transfer van, letezik ra? Hogy a letoltott cuccokat oda vissza masoljam a gep-telefon kozott? En ilyenre gomdoltam, a navigacio trivialis, be is b*** ha nem lenne
-
gomsadi#
tag
Nem realis amit allitottam? Kerlek, Akkor mond meg miben tevedtem. Ezt komolyan kerem, mert ha rosszul tudok valamit, azt el fogom ismerni, ha bebizonyitod, hogy tevedtem!
David75: Jo, a te dolgod, mint az is, hogy MAC-et hasznalsz, meg wp7 telefont
te teljesen szubjektiv vagy, az biztos!
-
gomsadi#
tag
Termeszetesen igazad van, nem hasznaltam oket!
1. En is azt hittem. Kozben rajottem, hogy ezzel a kepernyo arannyal eleg.
2. Semmi gond, de ettol meg hasznalhatobb az I4
3. Ez mar teljesen szubjektiv velemeny.Amit magyarazok, az az, hogy igy, ebben a formaban hasznalhatobb az i4.
Nem azt, hogy neked ez a jobb. Majd azt te eldontod, de a tenyeket ne vitasd mar el. Ennyit kerek csak! -
gomsadi#
tag
Mondtam, hogy nem vonom ketsegbe! Tudod, en elhiszem, van ilyen is. De mostmar, hogy mind a harom fo rendszert/okoszitsztemat kiprobaltam, hadznalom, van egy szilard velemenyem. Megpedig az, hogy a wp7 nem rossz onmagaban, de az, hogy folyekony(szerintem igenytelen az egesz ui: szvsz), nem potolja a funkciok hianyossagat. Tudom jon a mango, de meg igy sem fog felerni hasznalhatosagban az ios4 hez. A funkcio listat(az api listat is) ismerjuk. Meg kell neki legalabb egy fo verzio valtas. A zunenak is kell fejlodnie meg boven.
David75: akkor nem jartam messze az igazsagtol
En wp7rol vissza mentem droidra, most meg i4. Tudom mennyire hasznalhatoak a rendszerek. Azert mert neked tetszik a metro ui, meg nem lesz jobb rendszer. A realis gondolkodast erre ertettem. De nemsokara kint lesz egy bejegyzesem, ami foleg android iost eriti, de kenytelen voltam a wp7re kiterni benne. Ott majd lehet osztani az ellenvelemenyt. -
gomsadi#
tag
Nyugodtan hasznalj
olyat en tenyleg nem mondtam. Eddig te vagy az elso!
Erre most mit irjak??? Azt, hogy te max iPhone 2-rol valtottal wp7re?? Mert, hogy negyes szoftverrel te csak kepen talalkoztal??? Kb ennyi a velemenyem. Ne olyannak irogasd ezt, akinek volt/van mindharom rendszere. Koszi.
-
gomsadi#
tag
Egyelore az iphone elterjedtebb azok koreben is, akik windowst hasznalnak. Kivancsi lennek ( valami statisztika lehet vajon errol?) hany mac tulaj hasznal wp7et?!
moonman:
Tudom, kenyes a tema. Nem akarok bantani senkit, de lehetne azert realisabban gondolkodni. En nem ismerek, csak olyat, akinek MAC-je es iPhone-ja van. De nem vonom ketsegbe, hogy te ismersz ellenpeldat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged