- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gomsadi#
tag
-
gomsadi#
tag
En szoktam. Bank, szamlak(eszamla) csak ami tenyleg fontos. De sok mas egyeb. Az Egyik sarkalatos pont volt, ami miatt nekem hasznalhatatlan volt a wp7.
tDr1v3r: amit lehet tudni rola, api-k, funkciok, tudjuk. Mast mit is nem arul el az MS? Itt nem jatszik az, hogy semmit nem mondok a megjelenesig.
-
gomsadi#
tag
Ne is vitazzunk, felesleges. Irtam, hogy szvsz!
A cukormaz nem jo szo, inkabb uvegszeru, csicsas. Ezt mar eszre vettem en is!Funkcio... File transfer van, letezik ra? Hogy a letoltott cuccokat oda vissza masoljam a gep-telefon kozott? En ilyenre gomdoltam, a navigacio trivialis, be is b*** ha nem lenne
-
gomsadi#
tag
Nem realis amit allitottam? Kerlek, Akkor mond meg miben tevedtem. Ezt komolyan kerem, mert ha rosszul tudok valamit, azt el fogom ismerni, ha bebizonyitod, hogy tevedtem!
David75: Jo, a te dolgod, mint az is, hogy MAC-et hasznalsz, meg wp7 telefont
te teljesen szubjektiv vagy, az biztos!
-
gomsadi#
tag
Termeszetesen igazad van, nem hasznaltam oket!
1. En is azt hittem. Kozben rajottem, hogy ezzel a kepernyo arannyal eleg.
2. Semmi gond, de ettol meg hasznalhatobb az I4
3. Ez mar teljesen szubjektiv velemeny.Amit magyarazok, az az, hogy igy, ebben a formaban hasznalhatobb az i4.
Nem azt, hogy neked ez a jobb. Majd azt te eldontod, de a tenyeket ne vitasd mar el. Ennyit kerek csak! -
gomsadi#
tag
Mondtam, hogy nem vonom ketsegbe! Tudod, en elhiszem, van ilyen is. De mostmar, hogy mind a harom fo rendszert/okoszitsztemat kiprobaltam, hadznalom, van egy szilard velemenyem. Megpedig az, hogy a wp7 nem rossz onmagaban, de az, hogy folyekony(szerintem igenytelen az egesz ui: szvsz), nem potolja a funkciok hianyossagat. Tudom jon a mango, de meg igy sem fog felerni hasznalhatosagban az ios4 hez. A funkcio listat(az api listat is) ismerjuk. Meg kell neki legalabb egy fo verzio valtas. A zunenak is kell fejlodnie meg boven.
David75: akkor nem jartam messze az igazsagtol
En wp7rol vissza mentem droidra, most meg i4. Tudom mennyire hasznalhatoak a rendszerek. Azert mert neked tetszik a metro ui, meg nem lesz jobb rendszer. A realis gondolkodast erre ertettem. De nemsokara kint lesz egy bejegyzesem, ami foleg android iost eriti, de kenytelen voltam a wp7re kiterni benne. Ott majd lehet osztani az ellenvelemenyt. -
gomsadi#
tag
Nyugodtan hasznalj
olyat en tenyleg nem mondtam. Eddig te vagy az elso!
Erre most mit irjak??? Azt, hogy te max iPhone 2-rol valtottal wp7re?? Mert, hogy negyes szoftverrel te csak kepen talalkoztal??? Kb ennyi a velemenyem. Ne olyannak irogasd ezt, akinek volt/van mindharom rendszere. Koszi.
-
gomsadi#
tag
Egyelore az iphone elterjedtebb azok koreben is, akik windowst hasznalnak. Kivancsi lennek ( valami statisztika lehet vajon errol?) hany mac tulaj hasznal wp7et?!
moonman:
Tudom, kenyes a tema. Nem akarok bantani senkit, de lehetne azert realisabban gondolkodni. En nem ismerek, csak olyat, akinek MAC-je es iPhone-ja van. De nem vonom ketsegbe, hogy te ismersz ellenpeldat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest