- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
tudom, izlesrol nem vitatkozunk, de szerintem meg az egyetlen OS, aminek stilusa es egyenisege van, a tobbi mind affele cukormazzal megkent, ragogumibol osszegyurt katyvasz hatasat kelti.
funkcionalitasban pedig semminek nem erzem hianyat, a legintegraltabb platform jelenleg es a 30000 app kozott siman megtalaltam minden igenyemre a megfelelot. meg turn-by-turn hangos navigaciom is van.
"ettol meg hasznalhatobb az I4"
lof.szt, en a hajamat tepem, ha a kezembe kerul - androidos foshalmazzal egyetemben - a WP-t meg konkretan "elvezem" hasznalni.
-
David75
őstag
1. két évig használtam a 3G-m azt a képarányt és nekem kevés mást meg leszarok mert magamnak veszek telefont.
2. Nekem nem használhatóbb kúrva unalmas mást meg leszarok mert magamnak veszek telefont.
3.mást meg leszarok mert magamnak veszek telefont.
De te objektívnek próbálod beállítani hogy szerinted nekem jobb lenne az i4.
-
David75
őstag
Nem az a lényeg ilyen szinten hány telefonod volt hanem hogy próbáltad-e mind 3 rendszert. Az annál lényegesebb hogy nem tudod felfogni hogy:
1. Nem elég nekem a 3,5"
2. Nem akarok ikonokat bámulni
3. A metro ui tetszik a legjobbanEzen felül még megakarod magyarázni nekem hogy én nekem is jobban bejönne az i4.
-
David75
őstag
Nos, attól hogy van mac-em hagy használjak már wp7-et légyszi jó?
Sajnos nem vagyok hajlandó rácsos ikonokat bámulni, sőt a 3,5" is kicsi nekem. (mondjuk inkább asztali gépen szinkronizálok amin viszont w7 van. De, hogy legyen még egy kis csavar nekem w7-en is itunes-ban vannak rendszerezve a zenéim mert a zune player buta meg hát ezer éve az itunes-hoz szoktam.)
-
Eszleny
aktív tag
A WP7 Connector egy olyan program a WP7 mobilokhoz, mint iPhone-hoz az iTunes.
Azért erőltetik Mac-en, hogy akinek Mac-je van és WP7 mobilja, az tudja szinkronizálni a fájljait. Azt a kérdést is felteszed, hogy az Apple miért erőlteti az iTunes-t Windows-on?Ha az Apple elérhetővé tenné az iTunes-szal való szinkronizálást más multimédia eszközökkel (lásd Palm-os iTunes próbálkozást) akkor lehetne beszélni róla, hogy mint pl. WP7 Connector. Addig nincs sok értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged