- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
így is használom, mert nincs más választásom.
és nem megerőszakolni akarok bármit is, pusztán elég furcsának és kényelmetlennek tarto(tta)m, hogy ha nincs más gépem, egy telefon sw update miatt particionálhattam volna újra a hdd-met. és akkor nem is beszéltünk azokról, akiknek egy 64gigás ssd-n van az oprendszerük...
-
fogtunder
nagyúr
az tök jó, hogy szerinted a mai lemezméreteknél nincs olyan, hogy nincs 16 giga helyem, pedig a nodo update-nél belefutottam, mert én a c: meghajtón csak az oprendszert tárolom, általában 5-6 giga plusz helyem van mellette, nem kell több, nekem így jó. ugyanannak a lemeznek egy másik partícióját meg nem kissé lenne nehéz elhagyni. ha nem lett volna egy laptopom, amin meg tudtam csinálni, akkor particionálhatom újra az egész hdd-t. ez nálam kiesik a felhasználóbarát kategóriából. meg lehet csinálni úgy a szoftvert, hogy legalább az opció legyen meg a változtatásra. csinálja a default dolgokat, ha meg nem megy, akkor kérdezzen meg, mi legyen. ha meg nem is tudja, mi az a rendszerpartíció, akkor hogyan oldja meg azt a problémát, ami nekem is előjött?
a nodo update pedig a szarakodásokkal együtt közel 3 órát vett el az életemből, csak a backup volt egy óra, mert tele volt töltve a teljes belső memória, visszaírni majdnem ugyanennyi volt. tisztában vagyok vele, hogy mit csinált a folyamat során (el tudom olvasni ami a kijelzőn van), maga az update nem is volt ráadásul több száz mega, arról nem is beszélve, hogy a zune nem a romot írja újra, csak bizonyos részeit frissíti. ezért nem lesz pre-mango készülékeken magyar nyelvű menü házilag, csak ha szervízben beleírják a romot. ez így tetű lassú volt és kész, egy iphone update ennek a töredéke, de a hero gyári rom update-je is gyorsabb volt.
nem a zune-ra írtam, hogy nem csinált semmit, hanem magára az update-re, ami azon kívül, hogy a ms bepróbálta, milyen buktatók vannak frissítésnél, szarra sem volt jó felhasználói szemmel. lehet őket kimosni ebből így meg úgy, tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű elrajtolni egy új platformmal, pláne, ha van 4-5 gyártó a képben, de ha időben kapcsoltak volna, akkor talán kiforrottabb formában is meg lehetett volna jelenni a wp7-tel és akkor nincs ennyi kritika, de legalább másfél évvel voltak a konkurencia mögött, ami látszik is.
és ha update-nél tud backupolni, meg scripttel tud, akkor miért is kell újra lefejleszteni ezt a funkciót?
az utolsó pontra meg annyit, hogy ha egy kispolák gyorsabb egy kétütemű trabinál, attól még nem lesz gyors általános értelemben, nem értem, ezen mi nem volt egyértelmű. volt iphone-om és htc-m is az optimus 7 előtt, mindhárom program lassú az én értékrendem szerint. és a linkelt adatok csak az agentek fogyasztását mutatták, ami meg nehogy már mérvadó legyen, ezek a háttérben futó folyamatok, amint bedugsz egy telót, elindul maga az alkalmazás, és az nem ennyit kér enni.
és ezt nem fikázásnak kell venni, mert nem adtam/dobtam el a telefonom, használom még mindig. mert gyors a felület, jól használható és majdnem mindent tud, amire szükségem van, de mint mindegyik másikkal, ezzel is vannak problémáim, amiket leírok, érdekes módon itt is a pc fronton vannak a gondok, nem a telefonnal. ezeket meg lehet magyarázni, de attól még nem fognak semmivé foszlani.
-
fogtunder
nagyúr
én meg nem arról írtam, hanem a wp7 connector és a zune közötti kontrasztról.
de ha már behoztuk a képbe, annak ellenére, hogy néha inkább rágtam volna le pár ujjamat, minthogy windows alatt itunes-t kelljen használnom, az update-restore megoldások sokkal jobbak voltak benne. például nem értettem, hogy manuálisan miért nem tudok backupot készíteni a telefonról, ha nekem ahhoz van kedvem? ha éppen nincs 16 giga helyem erre a rendszerpartíción, akkor miért nem lehet neki alternatív útvonalat megadni? miért tart 3 órán át egy NoDo update, ami igazából nem csinál semmit? vannak kínos kérdések az ügyben.
Blyan: attól, hogy a többinél kevesebbet kér, még nem lesz kisebb és gyorsabb. az 1 mega meg háttérben lehet, hogy tényleg ennyi, majd megnézem használat közben.
-
fogtunder
nagyúr
speciel nekem is wp7 telóm van, meg hozzá két gépem, egy w7 és egy macbook. mióta felraktam a windows phone connectort, rá se néztem a zune-ra, mert sokkal kényelmesebb így. ez igazából a microsoft szegénységi bizonyítványa, hogy a saját oprendszerén ilyen hulladék módon van megoldva a teló kezelése.
arról meg, hogy miért vesz az ember wp7-et, ha macje van annyit, hogy amíg egy új független iphone 4 egy olcsóbb laptop árába kerül, optimus 7-et a harmadáért vehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged