- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
moonman
titán
válasz
manchester85 #19 üzenetére
én meg nem azt írtam, hogy nem kell az MMS, hanem, hogy én nem használtam soha egyik rendszeren sem.
-
-
Lotusomega
senior tag
"rosszul fogod!"...ja ez nemaz...
Nevetséges, több sebből is vérzik még ez a wp7 úgy ahogy van, aki most vesz még ilyet az vagy mazohista vagy csak túl sok pénze van..(vayg nyerte ugye
)
-
moonman
titán
elvileg a sim kártyából full automatikusan beállít mindent. most vagy régebbi kártya került bele, vagy valami elcseszett beállítások kellenek bizonyos hálózatokon, mert eddig ez nekem mindig működött. persze nem ártana egy lehetőség, hogy kézzel bevigyem, de szerintem életemben jó ha három MMS-t küldtem.
-
-=Ghost=-
őstag
Érdekes, semmi problémám a telefonom használatával... Ja, hogy a htcnél képesek voltak írni egy kis progit, aminek 10 másodpercébe telik megoldani a "problémát"? Apparently ez az LGnél sem került be a lehetetlen kihívások misztikus halmazába... Az, hogy a samsungnál az impotens (nem, nem az inkompetens-t kerestem) mérnökök erre képtelenek voltak, csak +1 indok, hogy a jövőben is messzire kerüljem a gyártót...
-
Tomi_Sci
őstag
-
Rickazoid
addikt
Én ezt nem kisebb hiányosságnak nevezném, hanem szokatlan üzleti megoldásnak. Ilyesmit nem lehet csak úgy elfelejteni, főleg hogy már írtak korábban pár op.rendszert.
-
plus44
veterán
E helyett pls, induljon már be ez az online bolt, úgy rendesen...
-
Samus
addikt
Elég durva, de például a droidból is kimaradt egy igen fontos dolog, sms küldésnél nem lehet beállítani a csökkentett karaktertámogatást...
-
Воланд
titán
Hát, izé, khmm. Inkább nem trollkodok.
-
Tomi_Sci
őstag
Ez most komoly? Neee
Hát bizony, eléggé megnehezíti a telefon használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest