Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• matchbox_

csendes tag

válasz Barthezz2 #71 üzenetére

szerintem hagyjad manchester85-t. neki bizonyított tényei vannak. :))
    manchester85: igazából tényleg nem értem hogy ha ennyire iOS párti vagy, akkor minek jöttél ide, mert aki szereti a wp7-et, szereti a letisztultságát és ugyanolyan színnel rajzolt különböző formákat is képes megkülönbözteti akár még ugyanolyan hátteren is. tudom hihetetlennek tűnik.. amin vitatkozol, teljesen értelmetlen téma. én pl azért szeretem a wp7 metro UI-ját, mert nem akasztja meg a rendszert az ezernyi widget-tel szemben, amit amúgy kiraknék ha androidos lennék. már androidon is launcher7-et használtam, mert egyszerűen tetszett, hogy tiszta, nincs túlbonyolítva és ennyi. most mondhatod hogy neked az omnia7-ed nagyon kusza volt és elsiklottál a tile-jaid fölött meg mittomén, ellenben aki maga rendezte be a telefonját és ismeri hogy mi hol van, annak nem okoz gondot 8 négyzetből és 2 téglalapból megtalálni azt, amelyik neki kell, főleg ha ezek nem ugyanolyanok és máshogy is mozognak.
    amúgy megsúgom hogy a metroban ugye van alapból 3 szín (háttér, tile, betűszín) és a tiedben meg legalább 6 millió ha még egy háttérképet is beraktál az ikonjaid mögé. szvsz nekem többet kéne keresgélnem egy ikonhalmazban, mint a tile-ok közt.

Új hozzászólás Aktív témák