Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
manchester85 #90 üzenetére
Ahha, tehát Saturday 23 fok van, és napsütéses 24.-e? Na ne viccelj már
Ha meg tényleg komolyan írod, hogy nem tudod megkülönböztetni a telefonkagyló, az üzenetjelző, és a mail borítékját, akkor ott valami baj van..
Hagyjuk az egészet, tényleg, semmi személyes, de ezen már csak mosolyogni tudok..
-
-
válasz
manchester85 #79 üzenetére
Tudományosan igazolt tény, hogy a lehető legegyszerűbb jelekkel, a világ minden részén lehet kommunikálni..
Addig, amíg a színes ikon 600 féle lehet, 600 különböző telefonon, senkit nem fogsz meggyőzni, hogy előbb megtalálom 60 ikon között, mint azt, amelyik szög egyszerű, és csak a lényegi tartalomra koncentrál..Mellesleg nem én/mi mentünk egy másik rendszer topikjába fikázni az ikonos felületet, hanem te egy wp topikba fikázni a csempéket, tehát szerintem minket nevetségesnek titulálni kicsit öngól a részedről..
Téma részemről lezárva, mert elnézést, de nem akarom elhinni, hogy Te komolyan gondolod, hogy nehéz, és időigényes felismerni a telefon, vagy az sms/mail csempét. Innentől meg értelmetlen vitának nevezném az egészet..
-
válasz
manchester85 #75 üzenetére
Ne haragudj, semmi rosszindulat, de erre már tényleg csak azt tudom mondani, hogy akkor veled van a gond.. Egy négyzet alapon elhelyezkedő boríték, vagy telefonkagyló akkor is totál egyértelmű mindenki számára, ha 2000 másik négyzet alakú cucc ott figyel mellette.
De ha szerinted egy lehető legegyszerűbben, a világ minden pontján, mindenki számára felismerhető piktogramot nehezebb azonosítani, mint egy a tervezője által kicsicsázott, 60 féle színben pompázó, akár tetszőleges alakot felvevő ikont, akkor nincs több kérdésem..
-
válasz
manchester85 #72 üzenetére
Hát erre már tényleg nem tudok mit mondani, ha te ezt nem látod meg.. Akkor ez nem a te rendszered, és kész. Ebben az esetben viszont lehet nem kellene a topikjaiba járni, és fikázni..
Mellesleg ez mind egyforma(színekre is), de mégis tudod melyik mit takar nem?
-
válasz
manchester85 #69 üzenetére
Hát nem tudom, ha te ezen a két képen keresztülsuhanva nem veszed észre, hogy van valami elmulasztott eseményed, akkor erre nem tudok mit mondani, de elég nehezen hiszem el..
Az, hogy mind ugyan úgy néz ki, az meg megint hülyeség.. Erre hoztam fel példának a közúti táblákat. Nem hiszem, hogy vezetés közben is meg kell állnod megnézni, melyik mi, pedig eléggé egyformák azok is..
-
válasz
kolosanyi #64 üzenetére
Nade pont az a lényege a Metro UI-nak, hogy egyszerű, és jól látható, mindenki számára érthető információkat közöljön. Egy állandó adott területen(csempe), egy mail ikon(piktogram) mellett egy jól látható szám, pont annyit jelez, amennyit kell-> hány olvasatlan mail-em van.
Onnantól meg én el tudom dönteni, hogy el akarom-e most olvasni, vagy majd később. Utóbbi esetben nem tolja a képembe feleslegesen, nincs útban, nem zavar be semmibe, de látom, hogy valami van
És mint írtam, a lock screen-en is jelzi ezeket, nem kell elmenni a csempéig.. -
válasz
manchester85 #61 üzenetére
Jelenleg 14 olyan csempe van kint nálam, ami dinamikusan változik, adott dolgoktól függően, és mindezzel információt közöl. Teszem hozzá, nem töltöttem le az egész Market-et, és ki se pakoltam mindent. Tényleg csak 3..
Lezárt képernyő esetén alul ott virít a nem fogadott hívás/sms/email jelzése, ha használat közben jön valami, meg ott van fent az értesítősáv, amire ha rábökök, még oda is visz egyből.
...a többiben meg csak a számok változnak meg a pálcikaalakzatok. Ez aztán a valami.
Már nem azért, de egy mail, sms, hívás elmaradása esetén mégis mi legyen ott? A komplett üzenet? Változó számmal jelzi, mennyi cuccról maradtál le. Ebben nem tudom, mi nem logikus. Mellesleg a videót nézegetve úgy nézem, hogy nagy csempénél már a tartalom is ott lesz majd ezentúl.
Olyat meg köszönöm, de nem kérek, hogy ha kézbe veszem a telefont, akkor egyből a képembe dobja, ha jött valamim. A lockscreen-en/tile-on látom, aztán majd ha akarom/időm van megnézem.Mellesleg vagy 5x leírtad, hogy 2 ~3cm^2 lapkát nem tudsz megkülönböztetni, amit kicsit nehezen hiszek el.. Ránézek, és egyértelműen látni, melyik mi, ellenben egy 12+ ikonból álló képernyőt bámulva, ahol mindennek olyan ikonja van, amit a tervezője megálmodott, már lehet nem bököm ki egyből amit keresek.. Mellesleg a közúton sem hiszem, hogy véletlen, hogy nem 600 féle alakú, és mintájú tábla van az út mentén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest