Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Nem. Nem hatalmas fícsőr, de mivel a számomra a majdnem tökéletes Metro UI-t ennyivel is testre szabhatóbbá tették, igazán örülök neki... ez a 2 helyett 3 csempeméret pedig sokat jelent, mert néha tényleg túl sokat kellett görgessek, hogy elérjek valamit, és miután meguntam, nem raktam ki a kezdőre. Ráadásul azt méretezem, amelyiket akarom (pl.: a naptár téglalap volt, és feleslegesnek tartottam).
A csempeszínekkel teljesen jól elvoltam az Omniámmal, de egy sötétszürke hiányzott, vagy pl. egy fehér, amin feketék a motívumok..
Szerintem sokan örülnek ezeknek az újításoknak is, és nekem ebből lejött, hogy az M$ foglalkozik a véleményekkel testre szabhatóság terén.
A WP egy letisztult felület volt, és az is lesz, nem tudom, hogy mit vártatok, élő háttérképet, vagy mégis mit?
Neked egyébként milyen újítás kellett volna ahhoz, hogy szimpatikus legyen a felület, és "hasra ess"? Fogadni mernék, hogy Droidos vagy, és a WP alapból nem jön be neked, sőt nem is használtad. Ha tévedek, bocs előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Revolut
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest