Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Van egy oldal, ahol lehet csempéket kreálni, bármilyen színű háttérrel, és arra szöveget írni, bármilyen stock színnel. Ezzel meg lehetett oldani, hogy legyen kihagyva egy teljes köz, fekete-fekete, vagy esetleg fehér-fehér színt használva.
Valaki, aki tudja, melyik oldalról beszélek, írja le. -
Ádám16
addikt
Nem. Nem hatalmas fícsőr, de mivel a számomra a majdnem tökéletes Metro UI-t ennyivel is testre szabhatóbbá tették, igazán örülök neki... ez a 2 helyett 3 csempeméret pedig sokat jelent, mert néha tényleg túl sokat kellett görgessek, hogy elérjek valamit, és miután meguntam, nem raktam ki a kezdőre. Ráadásul azt méretezem, amelyiket akarom (pl.: a naptár téglalap volt, és feleslegesnek tartottam).
A csempeszínekkel teljesen jól elvoltam az Omniámmal, de egy sötétszürke hiányzott, vagy pl. egy fehér, amin feketék a motívumok..
Szerintem sokan örülnek ezeknek az újításoknak is, és nekem ebből lejött, hogy az M$ foglalkozik a véleményekkel testre szabhatóság terén.
A WP egy letisztult felület volt, és az is lesz, nem tudom, hogy mit vártatok, élő háttérképet, vagy mégis mit?
Neked egyébként milyen újítás kellett volna ahhoz, hogy szimpatikus legyen a felület, és "hasra ess"? Fogadni mernék, hogy Droidos vagy, és a WP alapból nem jön be neked, sőt nem is használtad. Ha tévedek, bocs előre is. -
Ádám16
addikt
szerintem ez még amúgy egy igencsak korai állapota lehet a rendszer felületének és még fog ez változni bőven, ha van egy kis szerencsénk még lehet a jobboldali sávot is visszakapjuk
Ezzel egyet értek, sőt, szerintem adni fognak újabb csempeszíneket, illetve pár hátteret is neki. Távol még az ősz/tél..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest