- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
Szerintem ezeknek a korlátozásoknak semmi értelme. Valóban a legtöbb csengőhang simán belefér 40 másodpercbe, de a készülékek mai teljesítménye mellett nem mindegy, hogy milyen hosszú? A Zune (meg az iTunes is) szerintem egy hatalmas szivatás, legyen persze szoftver a szinkronizáláshoz, de legyen Mass Storage mód is.
-
-Gerzson-
aktív tag
-
-Gerzson-
aktív tag
Itt mindenki műszaki zseni és elfogadhatónak tartja 2011-ben ezeket a korlátokat, de gondoljatok bele a feleségetek vagy a szüleitek helyzetébe. Mit tudnának EGYEDÜL tenni.
Lehet, hogy nektek ez nem okoz problémát, de az 5.-es lányomnak aki az osztálytársaival együtt havonta cseréli az épp aktuális slágerre a csengőhangot ez probléma.
Ezért biztos nem mangós telefont kap majd, ha megérdemli hanem valami mást.A régi ütött kopott nokiája érdekes módon nem állít elé ilyen korlátokat
-
moonman
titán
akár elhiszed, akár nem, ilyen szintű "szopatások" kellenek ahhoz, hogy a rendszer kellően zárt, stabil és biztonságos maradjon.
az új Zune-ba nyilván fognak tenni csengőhang-készítőt, de a követelményeken nem fognak engedni.
az meg külön poén, hogy minden ilyen korlátozásnál azzal az szarrá fragmentálódott Androiddal példálozik mindenki, ami lassan ki nem látszik a nagy nyíltság okán rázúdult szemétből.
-
catroot
veterán
válasz
kovacszolt #37 üzenetére
Fórumozás alapján elég szűk réteg emlegeti fel ezt a dolgot. Akinek nagy igénye van egyéni csengőhangra, megoldja így. Ha valaki nem megelégedett a WP7-el, szerintem nem emiatt az. Sőt annyira nem is hallom, hogy szidnák és ezt mindenféle hátsószándék nélkül mondom. Legalábbis én úgy vettem észre.
-
HaZse
őstag
Nekem spec. 30 mp. után a hangposta indul el. Teljesen felesleges egy 3-4 perces dallam. Ha egyedi, akkor másnak, hogy ugyanolyan legyen és az veled egy helyiségben legyen kicsi az esélye.
-
HaZse
őstag
Én egyszerűbb megoldás választottam a Mango-ra való frissítésre. Van itt egy kínai óra, ami másodpercenként elég erőssen kattog. Az első kattogásra kattintok a frissítésre és a 3-iknál meg kihúzom a net kábelt. Megvárom, míg talál frissítést. (általában 30mp vagy több). Visszadugom a net kábelt és frissítek. Eddig 5/5 alkalommal sikerült.
-
Pantal
senior tag
válasz
kovacszolt #36 üzenetére
Nem hiszem, hogy szükség lenne rá, több ember mondja azt itt a fórumon is, hogy elég a 40mp hosszúság, mint az, akinek ez nem elég.
(#39) kovacszolt:
Feleség, élettárs, barátnő, nem lehet neki esetleg? -
kovacszolt
csendes tag
válasz
Valentino K. #38 üzenetére
Pedig egy jó csengőhang vonzza a csajokat, főleg a buszon, de ha te mást szeretsz, nem akarsz egy party arc lenni, végülis...
Ha kell áttudok küldeni egy hello moto számot, pont bele fér a 40 másodpercbe.
-
Valentino K.
senior tag
Éljen a default HTC csengőhang
Igazából meg se néztem a telómon, hogy milyen csengőhangok vannak. Pont leszarom. Rezgőn van a nap nagy részében.
Én speciel nevetségesnek tartom ha izomból elkezd ordítani valamilyen csudás sláger a telefonból. Persze mindezt max hangerőn agyontorzítva. Fantasztikus élmény lehet ha az egész busz téged bámul -
kovacszolt
csendes tag
-
RaveForce
veterán
én csak örülök h a rendszer ellenségei ilyen pitiáner dolgokba tudnak belekötni, ezzel megveregetve saját vállukat h mégse olyan szedet vedett laghalmaz a saját kis rendszerük
-
Pantal
senior tag
válasz
kovacszolt #27 üzenetére
Pont annyi értelme van a korlátozásnak, mint annak, hogy Te ezen fenn akadsz.
sry, tudtam volna még szerkeszteni az előzőt -
na én erre vágytam.. eddig az összes telefonom szanaszét modoltam... na ezt nem és nem is akarom, mellette van android is, de egyre többet használom a WP7-et...
Pollen:
nekem úgy sikerült, hogy amikor neki állt keresni rögtön kihúztam az a kábelt, majd a zune egy kicsit gondolkozott és kihozta, hogy új frissítés elérhető. Vissza a kábel és OK gomb. Én ott csesztem el hogy ki be húzogattam.... és nem vártam, ahogy kell a visszadugással.
-
HaZse
őstag
Nekem volt Desire, Desire HD, HD2, Galay S és Galaxy S II. Sajnos ezeknél elegem lett a ROM pakolgatásból, mert sose tudott rendesen menni. Hol a memória fogyott el, hol egy alkalmazás fogyasztotta az akksit.
2 hete vettem egy Omnia 7-et. Jelenleg Mango fut rajta. Minden tökéletesen működik. Azt az 1-2 apró kellemetlenséget, ami nekem hiányzik, azt tudom mellőzni. Cserébe kapok egy gyors, stabil rendszert, jó hanggal (telefonálásnál).
A csengőhang valóban lehetne a zune-ban megvágni, de létezik online mp3 vágó szoftver, vagy az általam is használt Goldwave.
1 óra alatt jópár cs. hangot meg lehet vágni és át lehet tölteni.
Sok emberből én a lenéző szöveget hallom. Ugyanúgy, mint amikor pl. Az Androidos fan a másik op. rendszert szidja. Ugyanez vica-versa.
-
Polllen
nagyúr
Párszor megpróbáltam, nem jött be. Valaki viszont írta a topikjában, h egy-két mango-s optimus elszállt egy hibával, ezért egyelőre ms visszatartja. (Már tesztelik a megoldást, uh max 1-2 hét)
Persze lehet, h csak nem voltam elég akkurátus eme hihetetlenül profi módszer kivitelezésében.
-
Polllen
nagyúr
válasz
-=Ghost=- #21 üzenetére
Én csak az iphone-nál kezdtem el vágni, ott az elején 30 mp volt, de igazából nem is kell sztem több...nem azért van, h erről szóljon a zene, hanem, h felvegyem.
PantalAzokat soha se tudom megszokni. Van 3-5 csengőhang, amit használok. Külön ébresztőnek, külön a csoportoknak (pl. munkatársak, család, barátok, stb)
Ezért is nem vettem eddig wp7-s mobilt, de most se örülhetek annyira, mert az optimus 7-re még mindig nem elérhető a mango, nem tom mit kell ennyit töketlenkedni vele... -
-=Ghost=-
őstag
Nem tudom ki hogy van vele, én eddig is "vágtam" a csengőhangjaimat. A számok eleje általában alkalmatlan csengőhangnak, mivel halk/mire rendesen "beindul" a szám lemegy a nap. Úgyhogy nekem ettől nem lett kellemetlenebb a custom csengőhangok használata.
Kíváncsi lennék ki milyen számokat használ csengőhangnak, hogy az első pillanattól kezdve hallja minden környezetben.
Az meg, hogy az android attól lesz jobb rendszer a wp7nél, hogy tud mass storage módot és bármit megeszik csengőhangnak...
Inkább nem is kommentálnám.
Az, hogy nincs rá egy normális rss reader senkit nem zavar, pedig vicc kategória. (nem ingyenes, fizetős sem. 3 csillagig néztem.) A kis túlzással használhatatlan billentyűzete szintén senkitse. -
Pantal
senior tag
válasz
kovacszolt #16 üzenetére
Ha ilyen sokat tartózkodsz külföldön, akkor feltételezem van rendes navid. Ha meg nem tetszik a csengöhangos dolog valóban az a legjobb, ha nem veszel WP7et, esetleg iPhonet, vegyél Androidot, az való Neked.
-
kovacszolt
csendes tag
Az jó csak én egy hónapba 5 napot vagyok Magyarországon. Tök jó használjak 40 másodperc csengőhangot, meg 50 mb térképet, érdekes logika, majd megpróbálok alkalmazkodni vagy veszek mást. Lehet nekem ez furcsa, hogy nagyjából tudják mi az emberek elvárása egy okostelefonnal, de a microsoft mégis a saját megoldásait akarja ráerőltetni az embere. Nem értem és igazából, nem is kapok erre válaszokat, ez van és kész.
-
Pantal
senior tag
válasz
kovacszolt #13 üzenetére
van olyan offline navi is ahol pl csak magyarország térképet kell leszedned, kemény 50mb, nem kell itt gigákkal dobálózni.
-
Segal
veterán
Nem erről van szó hanem arról hogy mibe fájt volna nekik engedélyezni hogy csak simán felmásolod és kész vagy akár ezzel a progival feltöltöd de majdnem minden formátumot és méretet?
Ez kb olyan mintha az internetszolgáltatód kitalálná hogy ezentúl csak 3-4 kattintással tudsz a netre csatlakozni vagy akár itt a mobilarénán hogy hozzászólás írásához előbb válaszolj meg 2 kérdést vagy bármi lehetne ami plusz "munkát" ad a számodra egy olyan dologhoz aminek (főleg 2011-be) már alapnak kéne lennie.
Mindenesetre ez a rendszer ezer másik sebből vérzik egy Android felhasználó számára szóval engem biztos nem fog érinteni ez a probléma én csak azokat fogom sajnálni akik bemennek egy üzletbe látják hogy Nokia meg jól néz ki a külső megveszik és ilyen dolgokkal sz*patják majd őket. (persze meg is érdemlik)
Az Apple még ilyen marhaságokat is megcsinálhat(na) mert nekik van egy vallási szektájuk és az mindent vesz amin csak rajta van az alma logo de a microsoft szerintem pont azokat köpte szemen leginkább a WP7-el (Mangóval is még) akik hűségesen vették a windows mobile-os készülékeket... -
kovacszolt
csendes tag
válasz
Maxentius #11 üzenetére
A wm 6.5-ön konvertálás nélkül olyan hosszú számot tettem be amilyet akartam, felőlem itt berögződhettek volna. Bár a 40 másodperc érthető, hiszen nem bővíthető a memória, ahogy hallani zte-nél elég a 4 gb is. Egy offline navinál a térkép minimum 2 gb. Szóval sok a kérdőjel, ezért én jelenleg még kivárok.
-
CarajoEsp
senior tag
Így van. Nagyjából én is ezt érzem. Eddig az volt a baj, hogy nincs. Most az, hogy van de kb. 1 percet dolgozni kell vele úgy!, hogy a Marketen, már van olyan program ami megcsinálja helyetted.
Plussz, hozzátenném, hogy egy, vagy két darab csengőhangot tettem fel, eddig, akármilyen készülékem volt, aki naponta váltogatja, az se normál felhasználás
-
catroot
veterán
Iszonyat durva, tényleg. Más röhögve romolgat pl. andoridon, de itt már...
Fog az ember egy mp3-at, ellátogat ide pl.
Megvágja úgy, hogy ~40mp-es legyen, de semmiképp ne legyen több, mint 1mb, aztán pedig Zune-al felszinkronizálja, megadva csengőhangként.
Kb. 2 perces művelet...
Értem én, hogy lehetne simán kiválasztani a telefonon, de azért nem olyan hű de rohadt bonyolult dolog.
(Az meg tényleg piros pont, hogy a cs.hang nincs benne a többi zene közt.)
-
stewe780
őstag
Nyerő rendszer lesz ez úgy látom.
-
Fenton
tag
-
kovacszolt
csendes tag
Fő a felhasználóbarát környezet, persze 2011-ben egy csengőhang konvertálásával fogok szarakodni.
-
Sequoyah
tag
válasz
Arthuro_Adam #3 üzenetére
Merem remélni, hogy a következő zune verzióban lesz olyan opció a zene telefonra másolásánál, hogy "As ringtone", ami elvégezi mindezt
-
Arthuro_Adam
őstag
Még bonyolíthatnának rajta egy kicsit.
-
Kovax12
tag
Remélhetőleg lesz majd egynéhány olyan oldal ahol már előre átalakított csengőhangokat lehet fel és letölteni, majd ezeket a leírtak alapján a telóra feltolni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnézzük, mi a menete az egyéni csengőhangok felvitelének.
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest