- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ge.k.ko
tag
Ha rendben van, akkor majd Skypon felhívlak... Ja, hogy az nem úgy megy, a 7.5-ön, ja...
Érted már, miért gáz, ha nincs terméktámogatás? Persze, ha már megvetted, okosabb beletörődni, mint bosszankodni.
Amúgy meg nem fogok meglepődni, ha okosba lesz rá frissítés, még ha ez nem is a főzők kedvenc platformja. Ez a "HW a gyenge" duma kicsit sántít nekem. Ilyen szintű vasakon lényegesen szarabbul optimalizált Android vígan szaladgál... iOS-ről nem beszélve...
-
Polllen
félisten
Rosszul ertelmezitek a panaszkodok szavait. Nem lett rosszabb a telefon, csak hivatalosan elvettek azt az eselyt, h elerje a konkurencia szintjet. A legtobb vasarlo bizalmat szavazott az uj platformnak (mango elott szted miert vettek? tuti nem az eszeert), most ugy gondoljak kar volt, tevedtek.
Sztem jogos (a merteke meg vermerseklet kerdese), nem vagyok erintett az ugyben, megis itt vagyok&leirom, h gany dolog volt ez mstol es nokiatol is. Ezeknel az eszkoznel mar alap elvaras a termektamogatas, nem naivitas
-
Cathulhu
addikt
Azert azoknak is van igaza akik sirnak. En azert vettem S2-t pl, mert mar akkor belekalkulaltam azt, hogy valoszinu rendkivul nepszeru telefon lesz, jo hardverrel, es majdnem biztos, hogy 1 vagy akar 2 android verzioig hivatalosan is tamogatva lesz (aztan meg a nepszeruseg miatt akar tovabb is, amig a hardver birja). Ha tavaly bejelentenek, volna, hogy sorry, az uj androidok mar csak S3-ra jonnek fel ev mulva, nalam is jott volna a hiszti, mint a cunami....
Aki most amiatt vett Lumiat, mert ugy gondolta ilyesmit elvarhat egy nagy gyarto meregdraga telefonjatol, az most szerintem joggal csalodott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest