- Egy óra, két rendszer
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ironikusnak tűnt. My bad.
De ha nincs minimum követelmény miért ne jelennének meg 3,5", vagy annál nagyobb telefonok? Így viszont a kicsi telefon tuti kilőve, ha nem lenne korlát mindketten boldogok lehetnénkNa mind1, ha leszoknak a bazi nagy keretekről a 3,5"-al sem lesz bajom, csak tényleg zavar, hogy nincs alternatíva, ha kompakt okos telefont akarnék venni
-
törölt tag
És tényleg, ezt valahogy elfelejtettem. Bár a 3,5" és vékony keret még határ eset lehet, de ezek a frissen bejelentett 4"+ kijelzők nem túl szimpik.. Remélem később feloldják ezt a kijelző méret korlátozást, ha a felbontás megvan a kompatibilitás már nem lehet gond, ergo akár alternatív méretek is szóbajöhetnének.
joey20: Sose értettem miért fáj valakinek, hogy mások képesek kezelni egy kisebb kijelzőt is. Nem kell szimpatizálni az X10 Minivel, de mások örömét miért akarod elvenni?!
-
törölt tag
Na! Kicsit elbeszéltünk egymás mellett. Nekem is tetszik pár a mostani WP7-es telefonok közül, a szögletes design alapból is bejön, de ehhez a rendszerhez különösen passzol. A problémám, hogy más kinézetet nem is nagyon tudok elképzelni, ehhez a rendszerhez.
Ne vedd el légyszi a reményemet, hogy lesz kicsi WP7es telefon!
-
törölt tag
Azt vágom, hogy nem csak tégla design kapható -mint írtam is-, de pont hogy olyat várnék el mint az iPhone, összhatás terén. Szvsz lenne rá kereslet, nem csak azzal lehet kasszát robbantani, hogy 20.000 Terrapixel, 40.000 petaram
Nekem sem a kedvencem ez a "mosolygombsor", pláne hogy műanyagból van, gagyi, de amúgy az Arc nagyon szép lett és a X10 is az egyik legszebb telefon volt megjelenésekor. Ami miatt örülnék a SE WP7 házasságnak, az a X10 Mini (esetleg kicsit nagyobb) méretű telefonok, más cég nem túl sokat fejleszt ebbe az irányba, pedig nekem nem jön be, hogy péklapátot pakoltatnak a zsebembe..
Én inkább egy kompakt okostelefon -amin végszükség esetén netezni is lehet, de az e-mailjeim utolérnek mindenképp- + netbook\tablet kombóban látom az utam. -
törölt tag
Na most, hogy letudtuk a szar SE, nincs support, Android nagyhatalom, stb. köröket, szerintem jó lenne, ha lenne WP7-es SE. Tény, hogy terméktámogatás terén nem ők az etalon, de design terén elég ott vannak (pl.: Arc) és hoztak pár újszerű dolgot is (X10 Mini\Mini Pro), ha ezt kombózzák a WP7 supportjával még jó is kisülhet a dologból!
Teljesen OFF: Csak nekem van olyan érzésem, hogy ez a metro design még jobban leszűkíti a formatervezők játékterét? A UI minden pontjában szögletes, túl íves forma nem passzol hozzá. Remélem rám cáfolnak majd és kijön valami egyedi kinézetű cucc.
Most sem teljesen egyforma minden telefon, de ami igazán összhangban van a rendszer kinézetével az a nagyon szögletes forma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest