- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
#54625216 #41 üzenetére
Amit meg is oldottak: egy adott régióban kevesebb küldetés, de változatosabbak, és több XP-t is adnak. Illetve ha megoldott az ember egy részfeladatot, akkor ott helyben megkapta az ember a következőt, nem kellett oda-vissza bandukolni a missziót adó NPC-hez 5-6-7 alkalommal.
-
Necroman_Mk2
őstag
Végül is nem elképzelhetetlen. Kérdés, hogy csupán a főverzió, vagy a klasszikus világok is bekerülnek-e (a játékmenet miatt nem csodálnám), illetve a következő kiegészítők cross-platform lesznek-e, azaz egyszer kell megvenni, utána bárhol lehet őket játszani.
#4 l.skywalker A D2 remake pedig jó lett, csupán a játékosok érdeklődését becsülte alá a Blizzard.
#13 kpbendeguz Tömör, de tűpontos videó. Ráadásul egy Blizz rajongó csapattól!
#24 janeszgol Ezt gondoltam én is, de a Shadowlands minimum gépigénye már egy GTX 760 vagy RX 560 vagy Intel UHD 630-t ír. Hogy ennél régebbi cuccokkal is megy-e az aktuális WoW, azt nem tudom.
#33 kpbendeguz Én mondjuk örültem, hogy a Cata kiegészítőben felgyorsították a szintezést, és nem kellett egy helyen tucatnyi alkalommal megjárni az utat a küldetést adó és a küldetés helyszíne között. Ráadásul ezek elég repetitívek is voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest