- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
csecsebecse #27 üzenetére
Jól írod
A header alapján wml-ként fogják értelmezni a böngészők.
De szerintem manapság érdemes már xhtmlben készíteni. Erről bővebben hamarosan -
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #22 üzenetére
Igen, most nézem, ez már jobban (bár még mindig nem tökéletesen) kezeli a szolgáltatói wapoldalakat.
Az az egész oldalas betöltés azért nem mindig jó, indexnél/phnál olyan apró betűk voltak, alig bírtam kivenni belőle, mi micsoda. Így inkább visszaállítottam régi formátumra. -
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #20 üzenetére
3as-ban tuti hogy törte a wapoldalakat is, ma megnézem 4essel.
-
tildy
nagyúr
válasz
csecsebecse #18 üzenetére
Esetleg érdemes tématippek: multimédia (kép, audio, video), fizetési megoldások (eSMS, egyedi és időszakos mobil fizetőkapuk), mobil portálok, mobil közösségépítés. Ez utóbbi manapság úgyis nagyon divat lett.
Megtaláltad azokat a témákat , amelyeket szándékomban állt érinteni/bemutatni egy későbbi cikkemben. Értekezünk
-
tildy
nagyúr
válasz
csecsebecse #15 üzenetére
"sorstárs"?
-
tildy
nagyúr
válasz
csecsebecse #12 üzenetére
Direkt készült ilyen "könnyen emészthetőre".
Ebben a két logoutos írásomban olvashatsz arról is:
Mobil adatátvitel: A GPRS technológia
Mobil adatátvitel - WAP (Múlt és jelen) -
tildy
nagyúr
Köszönöm
Szerintem 1 hónap alatt el lehet sajátítani az alapokat WMLből, és a nagyon sok dolgot a HTML is használ. Amiért azt mondom , hogy jó lehet ezzel kezdeni: rettenetesen kötött szintaktikailag. Erre jó ha rászokik az emebr, mert később is jól tud jönni.
És igen, lesz a cikknek folytatása .
-----------------------------------------------------
Opera Minihez:
Opera mini jó, Opera mini szép, Opera minit szeretjük, de :
-van egy nagy hátránya az opera mininek : hajlamos bizonyos dolgokat nem úgy renderelni, ahogy az emebr elképzeli. PRóbálkoztam már XHTML-MP oldalt megjeleníteni rajta, amiben szinte csak táblázatok voltak, és pár kép , sajnos nagyon nagyon eltért a WAP bőngészőkben megszokottkinézettől.
Konkrétan:
egymás alá tört be mindent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest