Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
Az igaz, hogy a magyar sűrgösségi osztályokról hiányzik a hierarchia az orvosok közt? Tehát te mint műszakvezető a kollégáid is annak tekintenek? Egy cikket olvastam egyszer és ott volt bent, hogy sajnos mindenki a saját szánját húzza, bár a csapatmunka megvan.
Nem tudom hogy hiteles e, ha jól tudom a magyar Dr.House mint Zacher Gábor adta egy lapnak.Illetve nekem furcsa az is, hogy az emberek nem tudják a mai napig hogy nem érkezési sorrendben kezelik a betegeket. Szép is lenne ha egy autóbalesetest a sarokban hagynák...
Az emberek tudatáig csak annyi jut el hogy sűrgősségi akkor biztos hogy gyors...A traumatológia egyébként nem vonzott sosem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Wiwe egészen precíz időzítéssel érkezett hozzánk, az eredményeket friss klinikai referenciákkal tudtuk összevetni, amely most valódi segítséget jelentett a puszta terméktesztelés mellett, és még remekül is néz ki.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest