Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Ezt tapasztalatból mondod? Simán eszközkezelőben minden más partició gyalu utána meg kötet kiterjesztés? Most nincs elöttem melóban a kis kütyü, de ha mutatja a különböző particiókat akkor csak simán vonjam össze a köteteket? Az az igazság nem mertem ilyeneket meglépni, irták fórumokon, hogy elég könnyü brickelni. Értem én, hogy efi meg ilyenek, de mégsem tudtam bootolható pendriveról elindítani egy telepítést, pedig a belinkelt link alapján rufussal úgy csináltam, ahogy a leírásban volt.
-
Lazsnak
tag
Ez volt az első amit megtaláltam, készítettem is egy telepítőt a leírtak szerint, éééééééééééééééés...........semmi. Akármit csináltam nem látta a pendriveot. Külföldi fórumokon olvastam ne nagyon állítgassak a biosba, könnyű téglásítani én meg annyira nem vagyok bátor. A kütyü tök jó amúgy, Kodi megy rajta szinte csak, ki se kapcsolom és ha kell valamit böngésznem be sem kapcsolom az asztali kályhát az r9 290-essel
. Értem én, hogy throtlingol meg leveszi a sebességet, és valóban tök meleg a kis doboz állandóan, de baromira nem érdekel. NAS-ról streamel a 9TB filmgyüjteményemet, minden 1080p, elég sokminden BD. HDMI passthrough is működik, tökéletes mozigép. A teljesen hülye Blaupunkt 50" led tv azóta sokkal okosabb, mint a haverom Csamcsungja
Ha nem tudom kideríteni, hogy a vérbe tudom újratelepíteni tolok rá egy acronis backup-ot amíg még nem túl szar a windows aztán ugy állítom vissza ha minden törik és szakad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest