- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aneeta
csendes tag
válasz
philoxenia #6 üzenetére
Mikor lesz a casting?
Megyek én is... -
Kareszovics
addikt
Üdv!
Jó kezdet, jó folytatás!
Várom a folytatást! (Hirtelen a sztori egy kicsit más irányba kezdett terelődni; tetszik!
)
-
Remélhetőleg van még mit kiírni magadból, ez nagyon jóó
Kérünk még. Éhes a nééép -
DarkByte
addikt
Nagyszerű, köszi szépen!
Csak egy gond van vele, hogy rövid.. sokáig el tudnám olvasni. De mostmár össze fogom szedni az egészet magamnak egy doksiba..
-
Porcupain
aktív tag
válasz
philoxenia #6 üzenetére
Nem én a director szerepét gondoltam magaménak
-
Svájcinéger
őstag
Én az első részen sírtam ! Marhára jól fogalmazol ! Most nincs jó kedvem. Nem sírok, mert ugye boys don't cry. Mikor megláttam a címet, csak reménykedni mertem, hogy a cingár története folytatódik, mert azt hittem anno, hogy vége. És YES ! THX. Egy kicsit jobb kedvem lett. Egyszerűen látom magam előtt az egészet, utoljára akkor éreztem ilyet, mikor Howard Philips Lovecraft-ot olvastam. Félelmetesen írt a fazon ! Gombóc volt a torkomban, pedig nem ma írt. Wikipédia szerint már 1937-ben meghalt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Gondolom érzitek, hogy a korábbi Winston szál összekapcsolódik a cingár történetével, van némi balladai homány, hogy végül Garamvölgyi Lászlóval mi lett, de a modern irodalomban a cselekményvezetés több idősíkon történik
-
-conrad-
addikt
válasz
philoxenia #6 üzenetére
A kopasz, mert nem nehéz megtanulni a szöveget.
Hö. -
domi007
őstag
HAjrá Bog, így tovább, nagyon szépen halad a story
DOMy -
elit_hun
őstag
Arra lennék kíváncsi hogy mit csinál Winston barátunk ha a cingár a kabinból kifelé menet ahhoz a híres személységhez hasonlítja
-
Porcupain
aktív tag
Ezt a történtet az előző résszel együtt kissé ki kellene dolgozni és akkár még egy rövid film is lehetne belőle. Aztán benevezni a egy fesztiválra, mondjuk a Busho-ra.
(de annyira nem is poén)
-
CSorBA
őstag
"kissé véres, hálós atléta"
jujj, ez egyre durvább kezd lenni
máris várjuk a folytatást -
philoxenia
MODERÁTOR
Kezd kicsit szürreálba átmenni. Tarantino Bunuellel keverve.
-
Huma
addikt
Nagyon jók az írásaid.
Itt van egy hiba: A cingár hagjához a szakállas egyetértő hümmögése is társult
-
Agyasima
őstag
Szóval visszatértek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged