- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Egyetértek. Nagyon jól megfogalmaztad a dolog lényegét. Kiegészíteném azzal, hogy sok ember körömszakadtáig védi azt amilye van, még olyan tulajdonságok tekintetében is amik nyilvánvalóan gyengébbek a konkurens termék megoldásainál.
Sokan un. előszereteti értéket tulajdonítanak a saját dolgaiknak. Ez már szerintem a szubjektivitás mérgezett változata, ha lehet így fogalmazni...
A fizetett fórumozókhoz meg tényleg nincs mit hozzáfűzni...
-
Ati1979
veterán
Bocs viccnek szántam. Szóval természetesen nem gondoltam komolyan.
Azért volt rá példa nemrégiben. Nem tudom, most belinkelni a hírt, de ha jól emlékszem, volt valami nagy botrány, és komoly büntetést is kapott a Samsung mert kiderült, hogy bizonyos emberek valamiféle anyagi ellenszolgáltatás fejében járatták le htc one-t.
Szóval egy konkrét biznonyíték már van (volt) arra, hogy ez a jelenség valamilyen formában működik.
(#125) kispx
Hoppá, azt hiszem ez a tevékenység már előrehaladottabb stádiumban van mint gondoltam.
(#127) Glenda
Én nem tudok, de most, hogy felajálottad számíthatsz rá, hogy az illetékesek megkeresnek privi-ben.
Új nevet is fogsz kapni szerintem. pl. SamTroll9845
-
Ati1979
veterán
Csinálják azt mint a Hp a webOS tablettel. Vinnék mint a cukrot.
Amúgy erre számítani lehetett az árazást is figylembe véve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest