- iPhone topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Sajnos van. Fizetett fórumozók.
Meg ugye a google vs apple egyik perében a bíró be is kérte, hogy melyik cég melyik blogereknek pénzelte. -
kispx
addikt
Kipróbálták... visszavitték...
Itt már nem azt döntött, hogy a cikkben fikázták vagy dicsérték.Amúgy meg nagyon érdekes...
Miért nem láttam "le vannak fizetve" hsz-t annál a cikknél, amikor amiben közölték, hogy ingyenes lesz az office az RT-s tabletekhez? Mert az egyértelműen az RT-s tablet pozitívuma. Pont. Senki nem vitatta. De amikor a semmiről akarják bebizonyítani... -
kispx
addikt
> "hülyék az emberek"
Ehhez csak gratulálni tudok. Biztos csak rosszul tartják a tabletet...> "egy nagy lapáttal rá is tesznek a "hozzáértő" újságírok"
Mert megmerték írni, hogy a konkurenseihez képest milyen? Vagy azért mert azt írták hogy nem fogy?> "OEM-ek, akik ezt még tovább sulykolják azzal, hogy ennyire kiállnak az RT mögül"
Magyarázd már meg, egy OEM minek forgalmazzon egy olyan terméket ami nem fogy? Hogy rajtuk maradjon és a veszteséget lenyeljék?> "Szerintem ez az egész csak egy generált műhiszti, mert úgy igazából nem tudom elképzelni, hogy egy ember megvesz egy táblagépet (!!!) és egy pillanatra is megfordul az fejében, hogy akkor ő azon desktop alkalmazásokat akar használni..."
Tömegesével vitték vissza az RT-t ezzel az indokkal. De ezt minden normális portálon megírták. -
kispx
addikt
válasz
dawheeler #10 üzenetére
Én sem használom őket, a jelenlegi moder ui-s alkalmazások nem tudják az igényeimet kielégíteni. Túlságosan gagyik. Max. a pdf olvasó jöhet szóba, de az sem tudja megjegyezni, hogy hol hagytam abba a pdf-et.
> "kíváncsi lennék, hogy hány winrt appot használ egy átlag user desktop gépen."
Meglehetősen kevés alkalmazást használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest