Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van egy olyan érzésem, hogy annyira gyorsan fog bekövetkezni, hogy a WP8-ba invesztált emberek (megint) jól megszívják, hogy nem kapnak frissítést, ahogy a WP7->WP8 váltáskor is.
Egyébként a jelenlegi X1 Carbon itt kb 260 ezer Ft-nak megfelelő pénzről indul, és mivel nem kell nekem bele 3G meg hasonló cuccok, így kb ezen az áron venném.
Már csak egy nagyobb tárhely kellene bele, mert a mostani 400GB-on is alig férek el...
-
törölt tag
szeretek itt hivatkozni pl a Haswell-es Ultrabookokra, ahol kötelező az érintőképernyő
Ne már...Akkor hiába várok a jobb üzemidő reményében az X1 Carbon Haswell frissítésére, érintőképernyővel nem fog kelleni. Főleg, hogy érintőképernyő = üveg felület = csillogós szar.
Egyébként gondolkoztam mostanában, hogy kellene a barátnőmnek is egy tabletet venni, meg is néztem a Surface RT-t a boltban kiállított darabot. Sajnos úgy néz ki, hogy a legkisebb 32GB-os verzió (amiből kb annyi tárhely használható, mint egy 16 gigás "másik tabletnél") nagyjából 125 ezer forint itt, amiben nincs benne a billentyűzetes tok (az még plusz ~30 ezer lenne). Igy valószínűleg egy Note 10.1 lesz belőle: van hozzá stylus, ugyanúgy tud egymás mellett futtatni programokat, és a 16GB-os változat egy bt billentyűzettel nagyjából 100 ezer körül van...
Igazából jó lenne a Surface, csak tényleg úgy kéne megoldani, hogy ne legyen külön RT. Nekem úgy jobban tetszene, hogy a WP8 kihullik, csak a felület marad meg, mert ugye az kis képernyőre van optimalizálva, és az RT veszi át a helyét. Mennyire lenne nehéz azt mondani, hogy bizonyos ppi alatt ilyen felülete van az alkalmazásoknak, felette meg amolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest