Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
nem tudom, feltűnt e, hogy nem is nagyon vannak RT-s gépek, az X86-os tábláknál meg még jól rá is játszanak, hogy "ez teljes értékű Windows-zal van ám"... akkor mire is kéne számítani? ez nem arról szól, hogy "nem kell a népnek", hanem nagyon is az OEM-ek szerencsétlenségéről...
-
oO7
őstag
"ha lesz rá annyi és olyan minőségű app, mint a konkurenciára"
ugyan a mennyiség sem hiszem, hogy gondot fog okozni, de szerintem inkább a minőség legyen a mérvadó szempont ebben az összehasonlításban..."és annyi lesz a gép és az appok ára, mint a konkurenciáé"
ha most az Androidra célzol ami a retardált Google miatt már így is épp eléggé hazavágta mind a hardver mind a szoftver piacot... nem... az MS nem fog ilyen versenyben résztvenni...
ha meg az Apple-re célzol (nyilván nem), akkor viszont pipa, és pipa -
afk22
tag
En sem azt mondtam, hogy most fog elterjedni, meg hogy el fog valamikor is, de igazabol mivel a code bazis lenyegeben ugyan az mint a win8-nak, minimal plusz eroforras ez az MS-nek. Tehat nincs is ertelme megolni... Ezert is irtam, hogy 1-2 ev kell neki, hogy kideruljon mi lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest