- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Hát nem tudom, számomra vhogy ez az elképzelés nagyon nem szimpatikus, hogy "tudjuk mi kell a rendszerbe, lesz is majd, de csak csepegtetővel adagolva, frissítésenként egy +feature-al haladva, és vagy 20ezer frissítést már előre beterveztünk"..
-
Ricardo
titán
válasz
Brutális eb #14 üzenetére
Erről ez jut eszembe
-
j-cool
tag
Még a Mango sincs kinnt, (legalábbis én még magyar tesztet nem olvastam róla) máris az új verziókkal foglalkoznak. Előbb a Mango-t fejezzék be sztem.
-
Jassz
tag
Én nagyon drukkolok a mobilos windows platformnak, de a Nokiát nem lenne szabad a közelébe engedni, mert majd megint kitalálják hogy akkor legyen egy zenefonos verzió is, meg egy fényképezőfonos verzió is, meg egy...
-
Ricardo
titán
Ezt nem is vitatom, de azért vagyok kíváncsi, mert az általános vélemény az volt, hogy a mostani alapkövetelmény csúszik le az olcsóbb kategóriákba, és elképzelhetetlennek tartották, hogy könnyítés legyen, mert "pont ebben az egységben van az ereje a rendszernek, mint az iOS-nak" és a "tagoltság" lesz az android halála".
Most lesz könnyítés, ami szerintem sem tragédia, csak azért kíváncsi vagyok azoknak a véleményére akik eddig ezt elképzelhetetlennek tartották, sőt mindenkit leszóltak, akik csak elméleti szinten is felhozták a lehetőséget. -
atoth
aktív tag
Az csak jó lehet, hogy ha van egy alsó szegmens részére készült változat, amit az alacsonyabb rendszerkövetelményekhez optimalizálnak. Így lehet, hogy bizonyos funkciókat nélkülöz, aki olcsóbb modellt vesz, de nem fog a lassabb CPU és a kevesebb memória miatt akadozó, lefagyó programokkal küzdeni. Az a bizonyos felhasználói élmény meg lesz ebben a kategóriában is.
Egy MS méretű cégnek nem lenne szabad, hogy két változat karbantartása, fejlesztése gondot okozzon. -
stewe780
őstag
A HTC teló képe mit keres egy cikkben, ahol Chris Weber, a Nokia amerikai részlegének vezetője nyilatkozik
Nagy itt a zavar mostanában az MA-n.
-
Ricardo
titán
"Az viszont biztos, hogy a jövő év során némi szegmentálódás is megfigyelhető lesz az operációs rendszer életében, ugyanis a „Tango1” és „Tango2” frissítések nem az „Apollo” alapjaiból építkeznek, hanem kifejezetten az alacsonyabb árszegmensre fókuszálnak majd."
Kíváncsi leszek azok véleményére ezzel kapcsolatban, aki emiatt temetik a droidot -
RaveForce
veterán
a következő telefonom fehér lesz
-
első htc ami kinézetre is tetszik
-
kolosanyi
veterán
Hát mégis lehet valami a "nokiás" tangoban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jogász topic
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Philips LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest