Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyitaho
tag
Nem tudom mi ez a sufni gsmezés de én már jártam úgy h balesetből szinte töréstesztet végeztem 1 (okos)telóval es bár külső nyoma nem volt de azon kívül teljesen meghalt. Ezzel 1 nagyobb helyen sztem elkergetnek h nem garis itt viszont igaz h 1 hónap alatt de kijavították
-
sszemtelen
őstag
nekem a mai napig semmi problémám azzal a bolttal ahonnan rendeltem..rendelés után 10 perccel már hívott az Úr tőlük, hogy nincs magyar menüs, jó lesz-e angolul. A szervíz átlátható, elég csak eljuttatni hozzájuk, onnan a tőlük kapott kóddal tudom követni hogy hol tart a javítás
-
hegyitaho
tag
biztos vannak kalandos lelkű egyének is akik szeretik másik országban érvényesíteni a garit (hacsak nem nemzetközi).
@birkassy én azért választottam ezt mert nem találtam hasonló még 1 kézzel használható nagy felbontású nem túl drága telót androidban és arra is rájöttem h nem használok sok app-ot szóval azok hiánya sem zavar. esetleg várhatsz 1 htc one mini árat de valszeg 2x annyi lesz mint ez a darab. ha viszont a méret/súly/kis +$ nem zavar 920-at vegyél.
nekem is rendesen melegszik és nincs update
akku meg átlagos gondolom.hangminőségről annyit h a kis sandisk sansa clip+ -om veri a flac támogatásostul (itt nem tudsz olyat lejátszani)
jó sok játék fizetős. pl angry birds is. nem találtam pl rendes flickr appot ahol van fullscreen fotó nézegetés.
navigációs szoftvert meg kell venni beléje ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest