Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Igazából a Meego-ba, vagy a Maemo-ba is simán beugranék, mert tetszik hogy Linux alapú, és akármit csinálhatok benne, de a lustaság győz mindig. Most meg vagyok elégedve a Radarommal, igazából ha kijött valami frissítés, akkor is csak annyit kellett csinálnom, hogy rádugom a gépre. Szóval Lustaság WIN.
(#54) figure85: Azért annyira nem akarom lefoglalni magam.
-
negyven2
veterán
Az eltűnő tárhelyel kapcsoltban talán a rendszercache lehet a ludas. Például ha a People-ben nézegetem az ismerősok meg a "like"-olt oldalak képeit, akkor azt elmenti magának valahová. Aztán ha bármikor visszanézem ezek már cacheböl tölti be. Viszont ezt nem tudom sehogyanse törölni, meg unlocolt készüléken a CaheCleaner se törli ezeket. Ki tudja még mi mindent cacheel le magának a rendszer amit nem lehet törölni csak Hard Resettel.
mrhitoshi: Jól hangzik de akkor mar csakis valami 2999 Ft-os kínai dzsunka csodával kezdj bele
.
-
catroot
veterán
Miért, a w8 nem jött át?
-
én nem tapasztaltam a helyfogyást ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Várhatóan már október első hetében piacra kerülnek az első Windows Phone 8 alapokon nyugvó készülékek.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest