Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ezért mondom, Nexus=droid, a többi csak gányolás. Hiába erősebb mindig (majdnem mindig) az aktuális Galaxy S akármi, mint a Nexus, mégis az lesz a jobban használható, jobban támogatott készülék. Szóval valamilyen szinten igen, a gugli is azt csinálja a Nexusszal, mint az alma. Kiad egy hardvert, amire saját maga optimalizálja az egész rendszert és azt a lehető legtovább támogatja. Pontosan ezért tudnám nagyon díjazni, ha a következő Nexus olyan lenne, amire lecserélhetem a Nexus S-t. A Galaxy Nexus nem jön be, mert túl nagy és nem szól olyan jól, mint a Nexus S.
(#120) Misály
De a dalvikból semmi nem érződik ha jó a rendszer. Mit bánom én, hogy hogy oldják meg, csak legyen jól használható. A Nexus sorozat pedig az.
Viszont igen, több ilyen kéne, a gyártók tökeit meg el kéne kapni de sürgősen. Mégis olyan érzésem van, hogy amíg a WP el nem kezd a nyakukra nőni, addig minden marad a régiben. Amikor meg már kapkodni kezdenek, akkor késő lesz és elvesztik vezető pozíciójukat, de ne legyen igazam. -
Fkris
őstag
, Integra (#118)
Mint kívülálló, aki már követi az eszmecserét egy ideje, azt kell mondjam mindkettőtöknek igaza van, és mindekettőtök jó gondolatmenetet folytat.
Az egyetlen eltérő dolog szerintem magában a mentalitásban keresendő: Integra fórumtárs látszólag Android párti, ami érthető, mert végülis egy jó rendszer,azonban Misály fórumtárs meg nem szíveleli az androidot, habár a saját fura módján elismeri annak eredményeit.Csak ennyit szerettem volna, további jó és békés eszmecserét!
-
Misály
addikt
Ha azt szeretnem bizonygatni, hogy az android szar akkor csak annyit mondanek, hogy Dalvik
A fenenagy szabadsagod meg annyit eredmenyezett hogy mindenki ontja a szarabbnal szarabb droid-ganyokat, es ez marad a koztudatban -> az android szar<- nem pedig az, hogy a nexus milyen fasza, ha a google kotne az ebet a karohoz akkor tobb nexus fele telefon lenne a piacon, de ez nyilvan kevesebb szabadsagot eredmenyez... Tessek levenni a szemellenzot es legfokepp eroltess nemi logikat a gondolatmenetbe...
-
Integra
titán
válasz
kolosanyi #115 üzenetére
a nexus olyan mint az iphone, a google számára is van egy telefon és azzal foglalkozik, az a saját referencia készüléke, és erre fejleszti az os-t. csak nincsen korlátozás semmiben.
régebben az android indulásakor még eléggé csapzott volt maga az os. a gyártók látták benne a fantáziát és a piacot (nem véletlen, hiszen rengetegen köpnek az apple féle korlátozásokra, üzletpolitikára és mentalitásra), és a kezdetleges android nagy rést hagyott nekik az egyedi kifejezésre, arra, hogy megkülönböztessék magukat nem csak a hardver, de a szoftver részen is. ezzel ütött nagyot a htc, mikor az első sense-t kihozta. övéké volt a legjobb átirata az androidnak.
csakhogy.. a google most már kezelőfelületre is rettenet összerakta az os-t és gyakorlatilag profi oem szinten van az egész. mi marad a gyártóknak? nem sok. ezt ők is tudják, érzik. itt már sokkal inkább hátrány a saját ui mint előny.
és ezt egyre több android felhasználó érzi. de ez az android felnövéséből, magából az ökoszisztémájából származik, ezt a történetet futotta be, így ez itt jelen van. nem látok itt bajt. a vásárló meg legyen tudatosabb, ha meg mellé nyúl.. szar ügy. vagy vegyen gyári nexust vagy vegyen más os-sel szerelt telefont. vegyen wp8-at, az is nagyon profi rendszer. lehet, hogy nem is fog hiányozni neki a szabadság, mert sosem tudta, hogy mi az. lehet, hogy váltani fog, aztán hamar rájön, hogy semmit sem tud megcsinálni vele, mint amit androidon tudott. de ezt megkell hagyni magának a júzernek. mindenki saját magáért felelős. -
Integra
titán
továbbra is kérdezem, hogy mit akarsz bizonyítani azzal hogy állandóan azon rugózol, hogy a nexus réteg telefon, meg hogy stock 4.1.1-et csak nagyon kevesen használnak.
az arányokkal akarod bizonyítani az igazad, hogy az android szerinted egy szar? hát.. teheted, csak megmosolyogtató
az android nagyon felnőtt és megítélésem szerint le is hagyta mind az ios-t és mind a wp-t, mégpedig egyszerűen azért, mert szabadságot ad. azt csinálsz, amit akarsz, mindent tud, amit a másik kettő nem üzletpolitikai okokból. és mivel az ms az apple-t majmolja, sajnos nem sok esély van rá, hogy az android szabadsága felé nyissanak. pedig akkor lenne telitalálat, de az ms, az ms. én meg ebből a kötöttségből nem kérek. -
Nazara
őstag
Várós.
-
kolosanyi
veterán
Jó, a Picasa szinkronizáció és az NFC-s balf@szkodás jogos, de javították. Én most kifejezetten a gyártók által "testreszabott" ROM-okról beszélek, sajnos tényleg csomó rést nyitnak ki, amik ellen (a legtöbb marhaság ellen) a Nexus széria simán védve marad.
Tudom, hogy a Nexus nem néptelefon, de én személy szerint azt tartom "az igazi droidnak". Meg ugye a Google maga is, nem véletlenül dobálja ki a referencia modelleket. És megint oda kanyarodunk ki, hogy véleményem szerint a gyártói vacakolás a legnagyobb rákfenéje az egész Androidnak. Lenne központi kézben az OS, fejlessze csak a gugli (meg a többiek, akik beleszólnak), a gyártók meg ne nyúlkáljanak bele mélyen, sőt egyáltalán ne. Egy teljesen csupasz rendszert adjanak a telefon mellé, alap gugli szolgáltatásokkal. Így nyilván meglenne mindig időben a frissítés és nem kéne mindig a kifogást keresni, hogy éppen miért nem frissítünk, vagy miért csak félig. (Kedvenc címtípusom: az xy gyártó továbbra is vizsgálja a frissítés lehetőségét a... röhej...) Esetleg a saját szarjaikat tegyék elérhetővé letölthető programcsomag formájában a Play Store egy erre kialakított részében. Nem az én ötletem, de valami ilyesmi megoldást tartok a legjobbnak. Szerintem muszáj lesz a gyártók tökeire lépni a guglinak, ha életben akar maradni.
(Nem Microsoft kliens, de pl ez elég profi app, felületesen ugyan, de ismerem. A SAP-ot passzolom, látok ingyenes megoldásokat, de hogy milyenek?)
-
Misály
addikt
válasz
kolosanyi #104 üzenetére
"Ja és persze nyitogatják a biztonsági kapukat is rendesen, mondhatom marha jó." - nyilvan az OEM-ek raktak anno http-re a picasa szinkronizaciot, es ok tettek lehetove azt is hogy nfc-n keresztul lehessen torni a rendszert
Tovabbra is elenyeszo reteg hasznalja a stock androidot deplane a nexus-t, kb olyan mintha azt mondanad, hogy a jailbrakelt iphone-al mi mindent lehet... a jelenlegi okoszisztema javareszt gingerbreadre epul, arra irjak a legtobb appot mivel abbol van a legtobb... hiaba jarsz elorebb az uj verziokkal, te a kisebbseghez tartozol...
(hivatalos microsoft kliens? Mert a 3rd party mindennek mondhato csak nem professzionalisnak, sap-rol nem nyilatkozom, azt elfogadom)
-
kolosanyi
veterán
Na, lehet, hogy a múltkor én beszéltem hülyeséget, de most meg te. Ő is végig OS-ről beszél, a stock Android maga az OS, illetve ökoszisztéma! Az, hogy a gyártók az idióta gányolásukkal elb@sszák, már más kérdés. Gyakorlatilag az összes Sense, meg hasonszőrű dolgok csak arra jók, hogy teljes mértékben elcsesszék a Holo irányelveket, össze-vissza kavalkád legyen a dizájn, ráadásul laggoljon is szerencsétlen telefon, mintha muszáj lenne neki, mert szarnak az optimalizációra. Ja és persze nyitogatják a biztonsági kapukat is rendesen, mondhatom marha jó. Tudom, hogy miről beszél, én is Nexust használok, igaz a régebbit, de ezen is nagyon gördülékeny a JB (az ICS is jó volt, de ez már szerintem még egy iOS, WP felhasználóból is elismerést válthat ki, főleg ismerve a droid "gépigényét").
(Exchange van droidra, de ha jól tudom, akkor SAP kliens is akad.)
-
Def26
félisten
Milyen kapcsolatok lesznek használhatóak a wp8 -ban az új xbox dashboardal? Tud erről valaki?
-
ZooLee
senior tag
-
Misály
addikt
Ok, csak amig te keszulekekrol beszelsz en vegig OS-rol, ha ugy tetszik "okoszisztemarol" beszeltem. Sarkithatjuk a peldakat egyes keszulekekre, csak akkor ertelmet veszti az egesz...
(Az appjaid meg retegigenyek, semmikepp sem professzionalisak, ne keverjuk a ket fogalmat. Professzionalisnak mondhato egy jo exchange vagy sap kliens )
-
Fkris
őstag
Nemtudom hol lakik, de a nappalijábna, a sarkoknál sztem elfogja a rettegés, ha ennyire zavarják az "írtó sarkos sarkok"
-
nyomja a tenyerét telefonálás közben
-
catroot
veterán
"Kényelmetlen, irtó sarkos sarkok"
Ezt, hogy érted?
-
Integra
titán
nem igazán érdekel, hogy mekkroa a nexus részesedése. szívtam én is androiddal 2.5 évet, amig beért és nem volt jó a hardverem se hozzá (desire), most meg vettem egy nexus-t és ezzel megszűnt minden létező nyűg és baj. úgyhogy számomra tárgytalanok az ilyen viták, mert az én szemszögemből absz nem állják már meg a helyüket. ezért is mondtam, hogy csak úgy igaz amit mondasz, hogy mely készülékkel állítod szembe. mert az valóban igaz, hogy régiekkel nagy szívás és nem hozzák sem a wp sem az ios szintjét, ezzel teljesen egyet is értek. de a nexus nagyon más világ. sem többet, sem kevesebbet nem állítok, de ehhez tartom magam, mert ez a saját tapasztalatom.
(gépjármű nyílvántartás menedzsment, naptár, sport, versenypálya alkalmazások, amik nekem fontosak, napi szinten használom és máshol nincsenek meg.)
-
Misály
addikt
- MS adta ki
- Keson adtak ki
- Android hypeIntegra: Megneznem a nexus reszesedeset androidon belul gyanitom 10%-t se er el ebbol kifolyolag a legfrissebb verzio sem. Es meg mindig nem valaszoltal #51-re.
-
Einstvan
aktív tag
Kényelmetlen, irtó sarkos sarkok, semmit mondóan egyszerü design, indokolatlanul nagy ikonok (csempék), és a symbianhoz képest is gyengébb testreszabhatóság.
Igy diohéjban ennyi az ok. -
Tigerclaw
nagyúr
Ami az egyiknek sikerül, a másiknak nem. A WP7 lassan két éve piacon van és még sehol sincsenek. Mi lehet az oka?
-
Integra
titán
ja igen, csont gyári 4.1.1-et használok, semmilyen ui, skin, meg mókolás nem kell. így profi ahogy van. nekem legalábbis.
-
sir fg
aktív tag
Bátorkodom összefoglalni:
- WP7/8, iOS: atomstabil (?), de gyengén testreszabható a UI.
- Android: sok típusnál vannak stabilitási gondok (?), de nagyon jó testreszabhatóság.
Mindenki eldöntheti, hogy mi a fontos, egyéni preferenciákon kár vitatkozni. A ?-ek oka, hogy nem személyes tapasztalatot írtam, csak amit másoktól hallottam.
SZVSZ szerintem alapvetően a 4.1-től kezdve talán már maga az Android eléri azt a kiforrott szintet, hogy ne legyenek stabilitási, laggolási gondok. A nagy baj, hogy a gyártók olyan szinten belenyúlnak, belenyúlhatnak a szoftverbe, hogy ők még simán elcseszhetik... -
Integra
titán
ez csak részben igaz, vagy semennyire sem.
attól függ milyen androidos készüléket veszel. főleg most, hogy a 4.1.1. adott.
tény és való, irdatlan nagy a különbség, a sok régi roncs. ez van. megveheted az újat is, az se lesz jobb, ha nem 4.1.x van rajta. ellenben veszel egy nexust és ott ezek a gondok egyszerűen nem léteznek. atomgyors, atomstabil, atomsima működés. el kell felejteni mindent amit eddig felróttak hiányosságnak. mert ezek gyakorlatilag megszűntek.
szóval jelen helyzetben van a nexus és van a többi androidos telefon. előbbi a legjobb, a többi meg nem az. ott a wp telefonom, szeretem, imádom, rohadt jó a menüje, piszok mód eltalált stílusa van etc, csak éppen sok hónap után a fiókba vágtam mert hétköznapi használat mellett hamar kiütközött nálam a korlátoltsága (megelőlegezem, hogy ez a 7.8-as frissítéssel sem fog változni). a nexus-nak is van egy hibája számomra (micro sd kártya hiánya, így macerásabb a mass strage használata), ennek ellenére az én igényem miatt a wp8 és az ios is bukós. és nem zavar, mert a 4.1.x nagyon rendben van. van egy wp8-iphone sebességű simaságú telefonom, ami alapból tudja mindazt amit az előző kettő sosem fog tudni. szóval ez a harc itt amit megy.. már rég értelmét vesztette. mindhárom os absz kiegyenlített sebességben, simaságban. a legújabb verziókról beszélek, nem a régi gingerbread és társairól vagy a 4.0.4-ről. -
Misály
addikt
A piacon van egy tokeletes ellenpelda ami igazolja az MS donteset, ugy hivjak iphone... mellette az android egy bohozat, lasd user aki sgs2-t egybol romvaltassal kezdte. 10-bol 1 ilyen ember van, a tobbinek nem hobbi a telefon hanem celeszkoz.
-
kolosanyi
veterán
Jó, ez jogos, hogy nem kell őket félteni, reklámban ők is tudnak profik lenni. De azért mégiscsak, érted...
"Hát, ha 20e forinttól kezdve utána dobálják a
hozzá nem értőknek, akkor nem nagy szám
csúcsot dönteni."Más platformnál is a hozzá nem értők veszik a termékeket nagyobb számban, ez teljesen természetes. Inkább baj, hogy pl a WP nem rendelkezik igazán belépő kategóriás telefonnal. Na majd idén...
( #86 ) Fkris
Vidéken is sok a reklámanyag, de itt Kaposváron nem nagyon látni, csak 800-asokat. Budapesten persze én is szoktam látni mindent. -
Fkris
őstag
Én nemhogy 800-ast látok napi szinten, hanem 710-et, és egyszr egy 610et is láttam.(bár lehet, hogy a reptéri körnéyk teszi, a sok túristával, kitudja?
)
A népszerűsítésen dolgoznak is, a mi környékünkön nagyon sok WP7 plakát,óriásplakát van.(Köki Terminál)
-
Mumukuki
aktív tag
No offense, de én sokszor tényleg nem értem ezeket a problémákat androiddal szemben.
Tavasszal megvettem az S2-t, mielőtt bármit csináltam volna fel a gyári 4.03, majd hard reset, beállítgatás, és azóta hibátlanul megy. Gyors, nem fagyott le, nem indult újra, szépen belaktam, nem volt gányolva semmi, még rootolva sincs. Sima független telefon.Bár a párom galaxy 3 (i5800) telefonja az lassúúúúúú de rendesen.
Lesz is helyette egy S2 hamarosan.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért ebben is van igazság. Az iOS vagy a WP7-8 azért jó mert stabil és gyors, de mindkettő hátránya az, hogy az UI csak minimálisan testreszabható. Az Android meg ennek a fordítottja. Szerintem el lehetne várni az is, hogy mondjuk a WP8-ba ne csak metro UI legyen, hanem más fajta is, már csak azért is, mert a WP telefonok terjedésének a legfőbb akadálya maga a metro UI. Nem célszerű úgy indítani egy terméket, hogy eleve lemondanak a potenciális vásárlók mérhetően nagy százalékáról, legyen az akár 60% vagy akár csak 30%. Már az is sokat segítene, ha a reklámanyagokban megmutatnák, hogy nem csak tiritarka csempék lehetnek egymás mellett, hanem szépen harmonizáló színüek is. Ahogy az is sokat segítene pl. a Nokiának ha nem csak ilyen extrém színválasztékban adná ki a lumia telefonokat.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem ez nem lustaság. A telefon egy eszköz, amitől elvárod, hogy működjön anélkül, hogy naponta, hetente piszkálnod kelljen.
-
ZooLee
senior tag
Az egy dolog, hogy jobb a marketing gépezet, de az eddigiek alapján az új iPhone nem fog hozni annyi újdonságot, hogy igazán nagyon ütős újdonság legyen. Ezzel szemben azért a WP8 most sokkal nagyobbat ugrik. Mondjuk nem gondolom, hogy ne lenne majd ismét rekordszámú eladás, de ettől függetlenül nem esélytelen a WP8 startja az iPhone mellett.
Csak ne Ballmer-er reklámozzák és akarják eladni az újdonságokat, mert az nagyon gáz lesz megint...
Einstvan #78: A "tákolmány" eladási csúcsokat döntöget.
Hát, ha 20e forinttól kezdve utána dobálják a hozzá nem értőknek, akkor nem nagy szám csúcsot dönteni.
Z.
-
oszi666
őstag
+1.... ez az egyik hatalmas előnye a wpnek meg iosnek, hogy piszkálás nélkül is folyamatos mindkettő
-
anulu
félisten
teljesen elképzelhetetlen, hogy valaki nem akarja széthegeszteni, break-elni, stb a telefonját, pusztán csak használni szeretné? ha stabilitást kapok, és nem egy olyan rendszert, amit attól magábadől, h 2 programot egyszerre indítok, akkor vigyorogva váltok rá.
-
sir fg
aktív tag
Nono
Csak érveltem.
Tény, hogy androidot használok, és szimpatikusnak tartom a koncepcióját, de tisztában vagyok a problémáival is. Én leginkább úgy mondanám, hogy sok szar androidos telefont lehet venni, amire a gyártó bugos, laggos rendszert hozott össze. Akkor akárhogy bűvészkedik az ember, igazából szar marad. Így jártam a Samsung Galaxy 3-mal. De vannak jól megcsinált, kvázi hibátlan modellek is, mint a mostani Ray-em. Pont a szegmentáltság miatt (sok verzió, sok gyártó) talán nem is érdemes magáról az Androidról úgy egészében ítélkezni, inkább az egyes gyártók megoldásait kell nézni.
De attól még igaz, amit írtam, nem? -
Einstvan
aktív tag
Van egy érzésem hogy a WP7-8 as telókat Szigorúan csak üzleti felhasználásra teremtették. Egyfajta "take out and play"
Ezért nem lesz közkedvelt sokak körében. Még a szifonnál is kötöttebb mert ott ha valaki vesz egyett, azonnal nyalbrékeli és ugy valamennyire használható.(#77) Misály
A "tákolmány" eladási csúcsokat döntöget. -
Misály
addikt
Ez is egy androidfan kirohanása
Hajadra kenheted a testreszabhatóságodat, ha egy tákolmány a végeredmény,
-
sir fg
aktív tag
Bocsánat, de nem olvastam végig a thread-et, viszont erre szeretnék reagálni.
Szóval, megértem, hogy valaki zseniálisnak találja a csempéket, élő mivoltuk miatt tényleg informatívak. Viszont a testreszabhatóság, variálhatóság (változatosság) az Android mellett szól. Egyrészt azért ott sem csak "döglött ikonok" vannak, hanem ugye a widgetek, amik kb. egyenértékűnek tekinthetőek funkcionalitásban a csempékkel. De amit leginkább mondani akarok: telepíthető launcher! Ha egy androidos változatosságra vágyik, akkor telepíthet olyan launchert, ami a Windows Phone-t koppintja 95%-ban (van, amit nem tud, de van, amiben még többet is akár), és örülhet a csempéknek, de ezen a módon sok másféle UI-t is kipróbálhat. Ha egy Windows-os telefon tulaja ráun a csempékre, vagy rájön, hogy mégse bejövős, ő mit tud tenni?
-
kolosanyi
veterán
Jogos. Erre nem gondoltam.
-
Misály
addikt
Elavult vagy sem, akkoris egy mobiltelefon amivel nem lehet rendesen telefonálni. Jelenleg N95-el tolom ami egy 7(!) éves darab és nincs ilyen gond.
-
gabor72
aktív tag
Tudok jobbat, Motorola Razr MAXX
Erősen arra hajlok hogy olyat vegyek, de megvárom a döntéssel a WP8 kínálatot. -
Abysmal
aktív tag
Arról ne feledkezz meg, hogy ha halasztanák januárig, ahogy mondtad, akkor buknák a karácsonyi szezont!
-
a.sebi
őstag
Igazábol utálom a wp7 et de ez a wp 8 eléggé felkeltette az érdeklődésemet...egy samsung galaxy note dualboot funkciokkal nálam verhetetlen lenne...az biztos hogy szeptembertől karácsonyig izgalmas dolgok lesznek.....már alig várom...
-
kolosanyi
veterán
Értem én, hogy bíznak a saját termékükben, ha ők nem tennék, akkor ki? Viszont én nem bízok. Jó rendszer a WP, semmi bajom vele, de valahogy nem sikerült komoly részesedést kivívni neki. Azért annyira nem is friss már, hogy ennyire ne legyen benne a köztudatban és eltekintve pár Lumia 800-astól, nem nagyon látni az emberek kezében. Szóval a jelenlegi helyzetből kiindulva, minden eszközzel a népszerűsítésen dolgoznék, ebbe meg szerintem nem biztos, hogy belefér a szifonosdi. Persze ez lehet, hogy csak nekem tűnik logikusnak, nemtom.
(#48) Integra
Hát tényleg a fene tudja. Én nem hiszem, hogy lenyomnák marketingben az Applet, abban nagyon durván profik a cupertinoiak. -
Fkris
őstag
Nokia 3310
Az okostelefon nem volt kikötés, illetve nem is kell önvédelmi fegyver mellé.
-
ThePlayer
tag
mind a kettő olyan bár én nem próbáltam...
De a legjobban egy olyan telónak örülnék ami biztos hogy kibír a kezemben egy napot, bármennyit is használom. a válaszom: Addig ugrálj egylábon..
-
gabor72
aktív tag
Az elsőt nem ismerem. A másodikkal lehet feltölteni?
Majd ha újra lesz WP-m akkor kipróbálom.De a legjobban egy olyan telónak örülnék ami biztos hogy kibír a kezemben egy napot, bármennyit is használom.
-
oszi666
őstag
Bb9900 az almom jelenleg lattam egyet havernal es beleszerettem. Kar h nemreg vettem a lumia 710em
-
ThePlayer
tag
lomogram vagy instacam
-
ThePlayer
tag
én nem adnám el a bébét... még mindig jobb mint az lg450-es
-
gabor72
aktív tag
Nem lenne rossz ha az értesítéseket gyatyába ráznák WP8-ban, és egy Instagram-nak is örülnék.
-
catroot
veterán
Semmi baj, én amióta írtam, azóta nem józanodtam ki
-
nicu71
addikt
Hát szegény LG GT540 már tényleg igencsak elavult,nem is nagyon csodálom a kínjaidat
-
SPY0817
aktív tag
Én most jelenleg ott tartok hogy a telómat még egy Lumia 610re is cserélném (android)miatt mert egyszerűen ott tartok hogy néha a telefonálás is nagyon sok gondot okoz a készüléknek oké okostelefon nem telefonálásra van kitalálva
de azért kicsit kellemetlen mikor visszahívni valakit 0.5~2perc közt van ami attól függ hogy jelenleg milyen az égitestek állása és ez hogy hat az androidra..
-
gabor85
őstag
A gyerekbetegségei ellenére én maradok még a WinPho-nál, itt mobilfronton még nagy a szerelem, de abban is biztos vagyok hogy előbb utóbb megunom, a kérdés csak az hogy időben érkeznek olyan újdonságok amik a maradásra ösztönöznek???
Én is szeretek bütykölni, de annyi idő elmegy vele amit másra is fordíthatnék... -
kzoltann
aktív tag
ha vki kihozna egy fizikai billentyuzetes valtozatot, lehet bucsut mondanek a bb9900-mnak
-
mrhitoshi
veterán
Igazából a Meego-ba, vagy a Maemo-ba is simán beugranék, mert tetszik hogy Linux alapú, és akármit csinálhatok benne, de a lustaság győz mindig. Most meg vagyok elégedve a Radarommal, igazából ha kijött valami frissítés, akkor is csak annyit kellett csinálnom, hogy rádugom a gépre. Szóval Lustaság WIN.
(#54) figure85: Azért annyira nem akarom lefoglalni magam.
-
oszi666
őstag
Oke kilenc oras muszak utan kezdek mar faradni
-
gabor85
őstag
catroot: na ne vicceskedjél,
max 30 napig megpróbálom egy külön vinyón, de nem sok reményem van benne...
figure85: túl gyorsan és túl sok terület fogyott el. sok ez cache-nek de az ötlet kiváló.
mrhitoshi: te kis mazochista
.
-
negyven2
veterán
Az eltűnő tárhelyel kapcsoltban talán a rendszercache lehet a ludas. Például ha a People-ben nézegetem az ismerősok meg a "like"-olt oldalak képeit, akkor azt elmenti magának valahová. Aztán ha bármikor visszanézem ezek már cacheböl tölti be. Viszont ezt nem tudom sehogyanse törölni, meg unlocolt készüléken a CaheCleaner se törli ezeket. Ki tudja még mi mindent cacheel le magának a rendszer amit nem lehet törölni csak Hard Resettel.
mrhitoshi: Jól hangzik de akkor mar csakis valami 2999 Ft-os kínai dzsunka csodával kezdj bele
.
-
mrhitoshi
veterán
Hát én azért lehet beszállok a WP7 után Androidba. Kicsit érdekel ez a sok rom csere, meg a 4.1 izgatja a fantáziám.
-
catroot
veterán
Miért, a w8 nem jött át?
-
Misály
addikt
azé ez a profi alkalmazásdolgot kifejthetnéd...
-
Integra
titán
pedig de, eléri, már elérte, semmi különbség az ios és wp és android között már sebességre, simaságra, gördülékenységra, mindegy, hogy akarod hívni.
sokat nem érsz az azonos arculat felépítéssel (hiába az eye-candy), ha wp-re egyszerűen nincsenek meg azok a profi alkalmazások, amik androidon már rég megvásárolhatók.
a többi meg absz szubjektív, a holo olyannyira profi lett szerintem, hogy totál felesleges és értelmetlen a gyártók által ráhúzott saját ui. lehet félni az androidtól, meg tovább ekézni, mert ellentétben a wp-vel és az ios-sel a teljes szabadság is adott, full multitaskinggal, mass storage, usb drive, bármilyen formátumú fájl működése etc.. és most már a sebességre sem lehet panasza senkinek, amivel olyannyit fikázzák és ekézik. és ez még csak a 4.1.1-es rendszer, ez még sokkal jobb lesz. -
Polllen
nagyúr
Mondjuk én most azért vagyok nyugodtabb, mert note-m van, ez teljesen jó.
-
Integra
titán
szerintem meg pont nem, ügyes az ms, mert lefogja nyomni a médiában, gyanítom irdatlan összeget fognak költeni marketingre.
és a média kénytelen lesz másról is beszélni mint az ájfónról. hidd el, nem hülyék ezek.
ettől függetlenül az ájfón rekordot fog dönteni megint. -
gabor85
őstag
csak most esik le hogy többször láttalak már a wp-s fórumokban
W8-ról ne is essék több szó.
-
catroot
veterán
*"több, mint egy éve"
-
Tigerclaw
nagyúr
Attól függ. Ha bíznak az új OS-ben és az új prémium telefonjaikban, akkor meg kell ezt lépniük. A legjobb persze az lett volna, ha hamarabb kapható, mint az új iPhone, de talán az is elég, ha bejelentik, megmutatják időben. A Nokia egy HD-s Pureview modellel nagyot dobhatna.
-
catroot
veterán
Tudtam, hogy valakinek nem jön át...
@(#33) gabor85
Látom tényleg nem esett le sokaknak miért írtam.
Több, mint wgí éve wp-s telóm van, használok most W8-at is, eléggé megvagyok vele elégedve, sőt egyesek szerint igen elfogult is vagyok.
-
Oppenheimer
nagyúr
Bocsánat a tripláért, a belvárosban a láma HSPA úgy látszik nem bír a forgalommal
-
Oppenheimer
nagyúr
Hiába közelíti meg smoothságban (el nem éri azt a szintet), de megbízhatóságban és stabilitasban a WP mindig is jobb lesz. Másik jelentős eltérés a UI-ban, ami a WP-nél (appokat tekintve) egységes, mind azonos logika alapján épülnek fel, szemben az Androiddal aminél ez is kaotikus. Önmagában az egész rendszer UI-e is sokkal kézre állóbb, modernebb és eyecandybb. Persze az hogy tetszik-e, ízlés kérdése.
-
Oppenheimer
nagyúr
Hiába közelíti meg smoothságban (el nem éri azt a szintet), de megbízhatóságban és stabilitasban a WP mindig is jobb lesz. Másik jelentős eltérés a UI-ban, ami a WP-nél (appokat tekintve) egységes, mind azonos logika alapján épülnek fel, szemben az Androiddal aminél ez is kaotikus. Önmagában az egész rendszer UI-e is sokkal kézre állóbb, modernebb és eyecandybb. Persze az hogy tetszik-e, ízlés kérdése.
-
anulu
félisten
Biztosra veszem, h ennel csak jobb lehet. toronymagasan a leginkabb most varom, h megszabaduljak egy telefonomtol.
-
Polllen
nagyúr
Én azért várok vele, a wp7 elég volt.
-
gabor85
őstag
én igen, különböző készülékekkel, különböző használattal...
-
anulu
félisten
Akkor megvan, h mikor megy az sgs-em a kukaba, es nem akarok Androidot soha es sehol latni, annyira elegem lett ebbol az instabil akarmibol!
-
én nem tapasztaltam a helyfogyást ...
-
oO7
őstag
"Na meg a WP7-es után nem lesz olyan über ujdonság a 8-as"
várd ki a szeptember ötödikét... -
Polllen
nagyúr
Kíváncsian várom mit tudnak összehozni a wp8-w8 kombóval...
Hátha...
-
gabor85
őstag
igen, igaz, ha elfogy a hely benne, akkor tényleg az, használhatatlan. És való igaz, az eltűnő tárhely problémára még eddig senki nem tudott érdemleges válasszal szolgálni.
Részemről ez a legnagyobb probléma.De amúgy nem fosszar rendszer. Igenis használható, megbízható rendszer.
-
felénk a hype nem ott kezdődik, hogy másfél év alatt eladnak 10 millió telefont
-
Einstvan
aktív tag
Na meg a WP7-es után nem lesz olyan über ujdonság a 8-as.
(#30) Rolly
Azt csak a fényképezöje miatt vennék. És egy mobilt (elöfizetést) csak azért hogy fényképezzenek...? -
Nokia bemutat egy PureView Lumiat akkor azt azért majd hypeolja a nép ... s szerintem garantált ebből a modelből a 10-20 milliós eladott darabszám 1-1,5 év alatt ...
-
kolosanyi
veterán
Jó, de érted, a 4S viszonylag régi modell, mindenki várja az újat. Amint megjelenik, megint megdöntenek minden eladási rekordot, ahogy szokták. Na most ezt kikerülendő, vagy érdemesebb lenne sietni és előttük hónapokkal piacra lépni az újdonsággal, vagy várni mondjuk januárig. Droid az megint más, ott a Samsung körül van óriási felhajtás és kb ennyi. Szóval véleményem szerint el kéne kerülni ezt az időszakot.
woland_y2k
Valóban nem, de hiába volt a nagy Lumia kampány is pl. Az Apple-féle hisztit meg se tudta közelíteni egyik Nokia modell se. -
Einstvan
aktív tag
Az Android páholyból nézi ahogy ezek ketten erölködnek, miközben néptelefon lesz a droid.
-
ThePlayer
tag
Én igazából magukra a telókra vagyok kiváncsi mert a szifonnál nagyban befolyásoló tényező a Design. Nagyon sokan csak a forma és a "logo" miatt veszik. vastagon lesz@rja hogy az most épl.
-
ramrit
tag
+1
-
Einstvan
aktív tag
... és egymást kioltják!
-
irónia, szarkazmus
-
Воланд
titán
a wp-s telefongyartokat sem akadalyozza meg semmi abban, hogy "merhetetlen hype-ot" generaljanak a sajat keszulekeik kore.
-
tdd587
őstag
Szerintem meg mindegy, a szifonláz nem attól fog elmúlni, hogy wp8 jön/lesz-e akkor, hanem hogy aki olyat akart, már megvette. Droidra ugyanez, bár azt nem követem, hogy ott mikor jön a frissítés.
-
Misser
tag
Ha a WP8 és Win8 tökéletes összhangban lesz, akkor szerintem nagy siker lesz. A gyártók a megszokott minőséget hozzák majd, mint az androidos modelleknék, azzal gond nem lesz. Kiváncsian várjuk a fejleményeket.
-
hunter84
aktív tag
Uhh, rég röhögtem ekkorát!
-
=Mentor=
őstag
Dehogy kell várni, minél hamarabb annál jobb! Ilyen alapon a Samsung vagy a többi Androidos gyártó is várjon? Minél előbb piacra dobja valaki a készülékeit annál nagyobb előnyben van a másikkal szemben, illetve fordítva is igaz, a késlekedés nagy hátrány! Nagyjából együtt fog debütálni minden újdonság és ez így van jól.
-
kolosanyi
veterán
Á, most jött el a kv ideje.
Szóval, amit nem sikerült megfogalmaznom... Sietni kellett volna vele, hogy minél előbb piacra tudjanak lépni, viszont ha már így alakult, akkor szerintem érdemesebb várni vele. Pont az említett szifonosdi miatt. Én legalábbis így látom logikusnak, hiszen az átlag user bemegy a boltba és telefont akar, azonban amint beindul az a mérhetetlen hype, mindenki szalad szifont venni.
(Tudom, most mindjárt jön a "még szerencse, hogy nem te ülsz a vezetőségnél" szöveg mindenkitől.)
catroot
Persze, hogy az. Undorító, fúj! -
marcok81
csendes tag
Gyerünk, gyerünk, hajrá, hajrá...már fél éve ezt várom! Kíváncsi leszek, hogy melyik gyártó milyen modellel jön ki. Eddig a HTC Accord a befutó, de félő, hogy nagyon vad ára lesz...
-
(#1) kolosanyi
Idióták. Várni kéne, mert megint szifon láz lesz mindenhol. Megint egy rossz lépés...
(#10) kolosanyi
Szerintem meg sietni kéne és korábban piacra lépni vele. Pontosan ezért, hogy meg tudják előzni a konkurenciát.
Hányan használjátok ezt a felhasználónevet
legyen rajta sapka, vagy ne?
-
Воланд
titán
aztan majd megint kiadnak egy felkesz cuccot a nagy rohanasban.
-
gabor85
őstag
Mi a bajod a Windows Phone-nal?
-
Misály
addikt
Es tuti tele lesznek minosegi appokkal
-
kolosanyi
veterán
Szerintem meg sietni kéne és korábban piacra lépni vele. Pontosan ezért, hogy meg tudják előzni a konkurenciát.
(#7) Zedz
Lásd feljebb. -
mathaus=)
senior tag
Azért ne temessük szerintem az androidot, a JellyBean-nel simán van olyan smooth mint a WP7(8) meg az iOS.. Az más kérdés h alig lesz elterjedve
Na de majd az új telók JB-vel ütni fognak, és tuti olcsóbbak lesznek mint a WP8as telók...
-
tabu3x
tag
szerintem zseniálisak a csempék.
ezek az élő csempék sokkal informatívabbak az egyéb os-ek "döglött" ikonjainál, egyszerűek de mégis jól néznek ki, könnyen eltalálhatók (nagyobb újakkal is) -
Zedz
addikt
Ha meg túl sokat várnak akkor pedig az lesz a baj.
tamasgal: mi bajod a csempés megoldással?
-
Воланд
titán
hianyzik a kerdojel a cikk cimebol.
-
tamasgal
senior tag
Ha marad ez a béna csempés fos kezelőrendszer, akkor ez is kuka lesz!
Mi a bajod az androiddal?
-
Oppenheimer
nagyúr
Troll mode on: és ezzel meg is pecsételődött az Android sorsa
Troll mode off: izgatottan várom!
-
Gomez86
őstag
Hát ha nem lesz rosszabb mint a mostani akkor valszeg ilyenem lesz... Jöjjön csak jöjjön!
-
Picco
addikt
szerintem a celkozonseg erosen eltero, honapokig szifon laz lesz, annyi ideig halasszak el?
UP, varjuk mar, remelem kompetens konkurencia lesz az androidnak/iOS-nek
-
kolosanyi
veterán
Idióták. Várni kéne, mert megint szifon láz lesz mindenhol. Megint egy rossz lépés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Várhatóan már október első hetében piacra kerülnek az első Windows Phone 8 alapokon nyugvó készülékek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest